З'явився гороскоп на 25 грудня / slovofraza.com

25 грудня 2019 року буде правильно заплющити очі на будь-які питання, здатні порушити емоційний баланс. Не бійтеся щось не встигнути, пропустити, не доробити.

Важливо провести цей день, не зіткнувшись з будь-якого роду розчаруваннями, муками совісті або збитками. Про це йдеться у гороскопі астролога Павла Глоби на завтра, 25 грудня, для всіх знаків Зодіаку, передає SlovoFraza.

Овен

В Овнів у цей день, ймовірно, не буде нерозв'язних завдань. Варто лише захотіти, і без зусиль перед вами впаде навіть неприступна фортеця. Не порушуйте особистий простір близьких членів родини, не конфліктуйте з начальством, не йдіть на поводу у зухвалої та безпринципної людини. Уникайте довгих поїздок на транспорті.

Відео дня

Тілець

Тільцям 25 грудня не слід забувати про гарне виховання. Швидше за все, станеться ситуація, в ході якої захочеться голосно кричати, доводячи свою правоту. Бурхливі емоції можуть спровокувати неприємності і в особистих, і в професійних справах.

Близнюки

Близнюкам у цей день слід звільнитися від психоемоційних кайданів. Не піддавайтеся тиску старших і молодших членів сім'ї, не ведіться на провокації навіжених друзів, не ставайте маріонеткою у руках професійних маніпуляторів. Є шанс, що після полудня буде отримано низку новин, пов'язаних з подальшим перебуванням на нинішній посаді. Ймовірно, йдеться про щось приємне.

Рак

Раки завтра можуть пропустити щось по-справжньому важливе. Можливо, йдеться про досягнення близьких членів сім'ї, які пропустите в силу неймовірну завантаженість на роботі. День непогано підходить для організації домашнього свята, відвідування дитячого ранку, для планування службового корпоративу.

Читайте такожДвом знакам Зодіаку казково пощастить цього тижня - астролог

Лев

Деякі Леви в цей день будуть важко відрізняти правду від вимислу. Є ризик, повіривши в чиїсь гарні обіцянки, зазнати збитків або втратити баланс емоцій. В іншому ця середа може стати благодатним ґрунтом і для представників творчих професій, і для учнів, і для ділків.

Діва

У Дів 25 грудня не передбачається нічого, що можна віднести до розряду особливо важливих подій. Швидше за все, день пройде у нескінченних справах, до яких може додатися необхідність доглядати за старшим членом сім'ї або стежити за дитиною.

Терези

Терезам завтра може знадобитися чиясь мудра порада. Швидше за все, доведеться долати фінансовий дефіцит або думати про те, як порозумітися з якоюсь складною особливою. Тим, хто поки самотній, не рекомендується починати спонтанні стосунки (є ризик, що вони виявляться драматичними).

Скорпіон

Скорпіонам 25 грудня не бажано потурати своїм слабкостям й шкідливим звичкам. Також слід триматися контроль над своїми словами, вступивши у відповідальний діалог, відправившись на переговори або проходячи співбесіду. Середа не дуже підходить для довгих поїздок, великих покупок, спроб провести апгрейд домашнього обладнання.

Стрілець

Стрільці у цей день не застраховані від казусних і заплутаних ситуацій. Буде корисно на якийсь час забути про свою природну простоту. Можливо, доведеться шукати обхідні шляхи і спроби нормалізувати сімейне життя. Стрільцям старшого віку не слід довіряти «диво-лікарям», вещающим з блакитного екрану або ведуть блог у віртуальному просторі. У одинаків цього знаку є шанс на цікаву зустріч.

Козеріг

Багато Козерогів сьогодні проявлять невміння (неготовність) йти на компроміс. Це може злегка перешкодити в особистих або професійних справах (особливо в реалізації колективних проектів). Якщо на середу призначено якийсь захід, слід заздалегідь продумати вбрання.

Водолій

Водоліям у цей день можна сміливо довіритися своїй інтуїції. Особливо цінні рекомендації вона, ймовірно, дасть у процесі нових знайомств. Самотні Водолії отримають шанс на доленосну зустріч, хтось розкриє у собі прихований талант, хтось раптово прославиться (досягне успіху в бізнесі або в творчій сфері).

Риби

Риб завтра може захопити якесь незвичайне громадське починання. Ймовірно, це хобі не отримає схвалення з боку близьких членів родини. Не виключені й інші розбіжності (наприклад, через плани новорічних урочистостей або через список найближчих витрат). Не слід довіряти чарівним незнайомцям, давати гроші в борг, порушувати правила дорожнього руху і вкладати велику суму в авантюрні починання близького друга (колеги). День непоганий для романтики.