Сміливість і самовпевненість - якості, які знадобляться Скорпіону в січні / shutterstock

Гороскоп 2020 обіцяє деяким знакам Зодіаку приголомшливий період в січні. Перший місяць нового року принесе для трьох представників зодіакального кола фінансову прибуток, кар'єрний зліт, а також романтичні пригоди.

Астролог Павло Глоба назвав три знака Зодіаку, які в січні зможуть круто перевернути своє життя, пише "РБК Україна".

Тельці

Читайте такожГороскоп на 27 грудня: що чекає завтра на кожен знак Зодіаку

Відео дня

Енергія Тельців битиме ключем у січні 2020, впевнений Павло Глоба. Завдяки цьому вони зможуть досягти успіху буквально в усьому: у фінансах, кар'єрі, творчості, особистому житті. Астролог рекомендує "брати бика за роги" і використовувати цей місяць для вирішення найважливіших життєвих завдань і прийняття ключових рішень. А в кінці місяця зросте сексуальність Тільця, що приверне увагу протилежної статі.

Терези

Терези в січні досягнуть успіху у всіх справах, пов'язаних з грошима. Астролог впевнений, що представників цього знаку чекають успішні переговори, підвищення кваліфікації, а також премії від начальства. Фінансові підсумки місяця дуже порадують Терези, і в лютому-березні вони зможуть відправитися на відпочинок в теплі краї. Але через завантаженість на роботі може похитнутися здоров'я. Павло Глоба рекомендує не ігнорувати сигнали організму, інакше доведеться спустити весь заробіток на ліки.

Скорпіони

Сміливість і самовпевненість - якості, які знадобляться Скорпіону в січні. Представників знаку чекає багато пропозицій по роботі, в любові, у творчості. Не потрібно йти в тінь. Астролог радить використовувати зоряний час для демонстрації кращих якостей, і при цьому вибирати краще і для себе. Якщо видасться шанс змінити роботу або піти від непорядного партнера - його варто використовувати на всі 100%.