З'явився гороскоп на перший тиждень січня 2020 / фото ostrnum.com

Астрологи склали гороскоп на тиждень з 30 грудня 2019 по 5 січня 2020 року.

Вони розповіли, що чекає на кожен знак Зодіаку в цей період, передає Astrorok.

Овен

Метушливий та надто активний в особистому плані тиждень чекає на Овнів. Можливо, у процесі відпочинку все одно доведеться братися за роботу. Але це більше стосується тих, хто займається комерційними справами. Тут ймовірні проблеми з підписанням контрактів й оформленням договорів. У сімейній сфері все складеться чудово, якщо Овни самі не створять конфлікт.

Відео дня

Тілець

Відмовтеся на цьому тижні від фізичних навантажень. Навіть якщо регулярно відвідуєте тренажерний зал, будьте обережні у вправах. Ймовірна застуда, запальні процеси та загострення хронічних захворювань. Вам потрібен повноцінний і комфортний відпочинок, медитація та прогулянки на свіжому повітрі.

Близнюки

На Близнюків цього тижня чекають як позитивні, так і невтішні новини. Одні надійдуть від друзів, іншими "подарують" близькі родичі. Намагайтеся ретельно перетравлювати будь-яку інформацію, а не кидатися у крайнощі. Роботи буде мало, тому на фінансовий прибуток не розраховуйте. У самотніх Близнюків у кінці тижня очікується зустріч з дивною людиною.

Рак

Рак буде щиро шкодувати про те, що тиждень так швидко пролетів. Стільки цікавого, нового і, головне, романтичного в ньому буде. Можливі яскраві знайомства, виїзд на природу та освідчення. Ділова сфера не вразить, а тільки порадує. Ракам запропонують взаємовигідні умови співпраці, що надовго зміцнить матеріальне становище.

Лев

Якщо цей тиждень Леви проживуть мирно і спокійно, то їх можна буде привітати. Адже очікується багато конфліктів, недомовленості в розмовах і дрібних неприємностей. Не поводьтеся так, ніби комусь щось зобов'язані. Нехай кожен розбирається зі своїм життям самостійно. Можливі великі витрати, пов'язані з поїздками, дітьми-підлітками та побутом.

Читайте такожСхідний гороскоп 2020: що чекає на всі знаки Зодіаку

Діва

Усі думки Діви будуть крутитися навколо фінансів, яких хронічно не вистачає. Так, щоб реалізувати все задумане і купити те, що хочеться, однією зарплатою не обійтися. Доведеться терміново шукати ще одну роботу, на це у вас буде багато часу. Подивіться вакансії в інтернеті, залиште своє резюме на сайті. Все вийде, якщо не складати лапки на пузі.

Терези

Стільки негативних емоцій отримають на тижні до 5 січня Терези, що їм можна щиро поспівчувати. Але це не тільки через обставини, що склалися, чи невдале розташування зірок на небі. Ви самі опинитеся в епіцентрі конфлікту, а також спровокуєте грандіозний скандал. Причому на порожньому місці. В особистому житті будьте ініціативнішими, обранець чекає від вас перших кроків.

Скорпіон

Завзяті, емоційні й трохи агресивні – ось такими будуть Скорпіони на цьому тижні. Але це нормальний стан для тих, хто прагне все встигнути та вразити оточуючих своєю унікальністю. Будьте уважнішими, інакше почнете наступати собі на п'яти. Творчі проекти реалізуються досить успішно, незважаючи на мінімальні капіталовкладення.

Стрілець

Стрілець на цьому тижні буде розриватися між роботою, вирішенням фінансових проблем і коханою людиною. Як у вас на все вистачить сил і часу – загадка. Важливо те, що без драми і ридань. Подолання перешкод чинитиме гартуючий ефект на духовний стан. Стрільці будуть постійно у роз'їздах, переговорах, на нарадах.

Козеріг

Якщо хтось має намір ламати систему, то це Козероги. На цьому тижні вони будуть надмірно тверді у своїх рішеннях, непримиренні до обставин. Захочеться змінити себе, навколишній світ, без жалю, довгих роздумів. Але обережність у такій справі – штука важлива. Не слід боротися з вітряними млинами, у відповідь можна отримати серйозний ляпас.

Водолій

Повеселіться, розважтеся від душі – ось що рекомендують зірки Водолію. Якщо хочеться відволіктися від насущних проблем, стати оптимістичнішими і зовні яскравішими, то не варто боятися різких змін. Тим більше, що свято триває, а ви сповнені енергії та юнацького запалу. За фінансовими справами слідкуйте уважно, щоб гроші не витекли в невідомому напрямку.

Риби

Тиждень спокійного, приємного плавання в океані мрій чекає на Риб. Скільки можна тішити себе надіями, що все налагодиться без вашої ініціативи? Станьте реалістичнішими, життя тече вперед, а не стоїть на місці. У сімейних людей ситуація з грошима загостриться, тому про магазини і подорожі краще не згадувати. Відпочиньте вдома, в колі близьких родичів, так збережіть комфорт, фінансову стабільність.