Ілюстрація REUTERS

Астрологи вважають, що затемнення мають потужну енергетику, і 10 січня 2020 року відбудеться одне з них.

Чим небезпечне місячне затемнення в січні, що не можна робити в цей день і як воно вплине на знаки Зодіаку, читайте на УНІАН.

Місячне затемнення в січні: коли, дата

Затемнення Місяця відбудеться 10 січня о 21:07 за київським часом в зодіакальному знаку Рака. Спостерігати його зможуть жителі Європи, Азії, Африки та Австралії. Воно закриває коридор затемнень 2019-2020, який відкрило сонячне затемнення 26 грудня 2019 року.

Читайте такожПовний місяць у січні 2020: як він вплине на знаки Зодіаку

У чому особливість місячного затемнення в січні 2020

Оскільки місячне затемнення 10 січня 2020 року відбувається в сузір'ї Рака, який відповідає за наш дім і сім'ю, воно вплине безпосередньо на те, що відбувається в будинку, де ми живемо. Це можуть бути як пов'язані з будинком події - ремонт, продаж, купівля, - так і з тими, хто в ньому живе (сварки з родичами, з'ясування стосунків).

Астрологи радять у цей день розібратися зі своїми почуттями та емоціями, заглянути у свій внутрішній світ. Також вони кажуть, що 10 січня необхідно контролювати свої емоції.

Цей день чудово підходить для самокопання й духовних практик, тому постарайтеся присвятити час собі.

Пам'ятайте, що в дні затемнень не можна сваритися, впадати в депресію, займатися важкими фізичними вправами.

Як місячне затемнення 10 січня вплине на знаки Зодіаку

У першу чергу вплив місячного затемнення на собі відчують представники чотирьох знаків Зодіаку - Лев, Діва, Козеріг та Риби.

Діва. Їх постійно будуть переслідувати 10 січня негаразди. Можливі конфлікти з начальством. Також у день місячного затемнення все буде йти не за планом.

Лев. На представників цього знака Зодіаку може чекати величезне розчарування фінансами. Не бійтеся прислухатися до порад рідних і близьких людей, вони допоможуть знайти вихід із важкої ситуації.

Козеріг та Риби. Цим знакам Зодіаку буде дуже важко зосередитися на справах, їхня продуктивність залишає бажати кращого. Причому "бомбити" буде по всіх фронтах, не тільки на роботі. Їхні плани можуть зриватися.