Кому пощастить найближчим часом / semraninyolu.blogspot.com

Гороскоп на січень 2020 року свідчить, що перший місяць нового року буде досить спокійним для всіх знаків Зодіаку. У деяких можуть бути дрібні проблеми з фінансами або труднощі у взаєминах з близькими, але терпець допоможе їм подолати всі негаразди до кінця місяця.

Відомий астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, яким тиждень з 13 по 19 січня принесе тільки позитив та вдале вирішення багатьох проблем, передає Styler.

Овни

Зірки почнуть сприятливо впливати на настрій та вдачу представників цього знаку Зодіаку вже з понеділка. Кінець тижня варто присвятити сімейним справам і тримати у вузді свої емоції.

Відео дня

Читайте такожГороскоп на сьогодні, 14 січня: що чекає на Левів, Раків, Дів та інші знаки Зодіаку

Тільці

З вівторка у Тільців розпочнеться творчий період, який триватиме до кінця тижня. Зірки обіцяють ідеальний час для відпочинку, кохання та романтики. Близька людина зможе їх почути та зрозуміти, а вільні мають великий шанс зустріти свою долю.

Скорпіони

У представників цього знаку Зодіаку буде працювати в найближчі дні закон тяжіння думок, і астролог рекомендує використовувати його по максимуму – думати тільки про хороше, мріяти, загадувати бажання. Удача чекає тих, хто багато подорожує, збирається у відрядження чи планує поїхати відпочивати.

Риби

Тиждень буде наповнений позитивними думками, які допоможуть залучити близькі люди. Від партнера, друзів і родичів у найближчі дні варто очікувати уваги, розуміння і любові. Можливі приємні сюрпризи в любовній і фінансовій сфері.

Раніше астролог Павло Глоба дав прогноз на цей непростий тиждень з 13 по 19 січня, а також розповів про те, як позбавлятися проблем або обходити їх стороною.