2020-й рік - високосний / slovofraza.com

Високосний рік вважається непередбачуваним, тому дуже важливо знати, що категорично не можна робити в цей час.

Небезпеки можуть підстерігати в будь-якій зі сфер. Експерти розкажуть, як їх обійти стороною, передає SlovoFraza.

Читайте такожНа чотири знаки Зодіаку скоро чекає казкове кохання - гороскоп

Відео дня

Які небезпеки на нас чекають у 2020 році

По-перше, експерти не рекомендують ризикувати. Чим більше людина ризикує у високосний рік, тим вища ймовірність того, що вона наткнеться на проблеми, рішення яких знайти буде неможливо. Будь-який крок у будь-якій сфері життя має бути обдуманим. Варто уникати безпідставних витрат, зрад, обману, зрад і сварок.

По-друге, в цей рік не варто починати грандіозні проекти в домашніх справах, на роботі. Змінювати роботу теж не рекомендується. Будь-які негаразди краще тимчасово перечекати на березі, не кидаючись в гущу подій. Вдома не варто починати повномасштабного ремонту, якщо є хоча б мала дещиця сумнівів.

Третій пункт — весілля. Стосунки можна зміцнити і без розпису, без офіційного укладення шлюбу. Це потрібно відкласти на потім. Правда, якщо ви запланували все заздалегідь, то скасовувати нічого не варто. Експерти рекомендують просто підвищити рівень уважності та зберігати обережність.

Як долати проблеми в 2020 році

Безсумнівно, високосний рік небезпечний, але це не означає, що у вас немає можливості обійти негаразди стороною. Поради астрологів підкажуть, як підвищити енергетику, обійти ризики та знайти шляхи до щастя.

Також не варто бути недовірливим. У високосний рік можна грати весілля, робити ремонт, переїжджати або купувати щось дороге. Головне — пам'ятати, що погані прикмети нейтралізуються вашою потужною енергетикою і впевненістю в собі. Ретельне планування допоможе обійти стороною будь-які невдачі.

Якщо ж у вас цієї впевненості та сили духу немає, то краще тимчасово відмовитися від важливих справ і ризикованих заходів. Повернутися до них можна буде пізніше, коли ви зможете підійти до того чи іншого питання максимально сфокусованими.