Характеристика знака Зодіаку Овен / фото alltop10.org

Овен – перший знак зодіакального кола. Період цього знака Зодіаку триває з 21 березня до 20 квітня.

Його стихія – вогонь, символ – баран, який летить через прірву. Покровителькою цього знака Зодіаку є планета Марс. Камені-талісмани: рубін і діамант, а також циркон та цитрин.

Це один із найбільш запальних знаків. Основні притаманні Овну риси характеру: харизма, ініціатива, цілеспрямованість, енергійність, впевненість у собі, сміливість, сильна воля і незалежність.

Відео дня

Характеристика Овнів

Читайте такожЗнак Зодіаку Риби: характеристика чоловіків і жінок, сумісність з іншими знакамиПредставники цього знака – природжені лідери, проте часто бувають нетерплячими та занадто запальними.

Це імпульсивні люди. У Овнів сильний і владний характер, і вони прагнуть до того, щоб у всьому бути першими. Овни кидаються в бій самовіддано та хоробро, з упевненістю, що саме так і має чинити кожен. Вони завжди й у всьому хочуть досягти успіху, бути визнаними, не чекають ні від кого милості та відстоюють свої інтереси.

Серед недоліків Овна можна виділити прямолінійність, дратівливість та егоїзм. Іноді він може бути ідеалістичним і наївним. Прагнучи до авторитету й панування, Овен може стати агресивним через свою імпульсивність і нездатність дослухатися порад.

Овен досягне багато чого, якщо навчиться міркувати та аналізувати свої вчинки.

Чоловік Овен

Сильні якості та недоліки Овна часто являють собою дві крайності однієї риси характеру. Наприклад, він часто наполегливо йде до мети. Але коли справа явно провальна й веде до краху, то може проявляти дику упертість та не слухати нічиїх порад.

Риси характеру Овнів / фото kartinki24

Позитивними рисами Овнів є такі, як енергійність, ввічливість, відкритість і доброзичливість, оптимізм, комунікабельність, ентузіазм. Негативні – запальність, ревність та егоїзм, надмірна самовпевненість і прямолінійність, яку часто плутають з безтактністю, ексцентричністю, в негативному її прояві.

У коханні Овни, як правило, самі собі на умі. Вони ніколи не приділять занадто багато уваги своїй другій половині, а усамітнення з коханим Овном також буде помірним. Їм важливо бути в центрі вашої уваги. Овен повинен бути вашим Всесвітом, на менше вони не згодні.

Жінка Овен

Представниці цього знака Зодіаку розкуті й упевнені в собі.

Це комунікабельні, дотепні та не обділені красою дівчини. Вони вміло підтримують бесіду і завжди перебувають у центрі уваги.

Жінка Овен досить самостійна, терпіти чоловіка в домі «аби був» не стане. Вона веде активний спосіб життя, любить спорт. Вона динамічна і любить суперництво. Між скелелазінням і безтурботним відпочинком на пляжі, найімовірніше, обере перше. Не показує сліз, не скаржиться на долю. Заряджає близьких своєю нескінченною енергією.

Характер чоловіка і жінки Овен / фото apkpure.com

У неї багато друзів протилежної статі, тому увагою чоловіків вона не обділена. При цьому жінка Овен ніколи не дасть приводу для ревнощів, бо вона дуже віддана й дорожить своїми стосунками. Заради свого коханого ця дівчина піде на все, навіть на шкоду собі.

Дитина Овен

Овни непосидющі у дитинстві. Вони веселі, життєрадісні та дуже рухливі малюки. За ними важко встежити, їхня цікавість невтомна й нестримна.

Дитину Овна неможливо посадити за тихе заняття, вона прагне до живих, рухливих ігор.

Діти Овни рано стають самостійними, їм не подобається надмірна опіка і турбота. Такій дитині потрібно багато особистого простору. З раннього дитинства вона проявляє силу волі та егоцентризм.

Однак батькам не варто хвилюватися, що їх малюк виросте черствим і самозакоханим. Він використовує свої вольові якості, щоб домогтися успіхів у навчанні та пристосуватися в дитячому колективі. Це стане хорошим психологічним фундаментом на майбутнє.

Сумісність Овнів з іншими знаками / фото getbg.net

Сумісність з іншими знаками

Найбільш сумісні у коханні, стосунках та шлюбі Овни зі знаками Зодіаку вогняної стихії – Левами та Стрільцями. Міцним союз у них може вийти також з Близнюками та Водоліями.

Несумісними знаками для Овна є Рак та Козеріг, хоча союз із Козерогом може бути корисним для кар'єри, а з Раком – для емоційної підтримки.

Стосунки з Тельцем можуть дати Овнам користь у фінансовому плані, а для духовного розвитку буде плідним союз із Рибами.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: