З'явився любовний гороскоп на лютий 2020 / dailyhoro.ru

Любовний гороскоп на 2020 рік обіцяє у лютому деяким знакам Зодіаку кохання всього життя або новий виток у стосунках для тих, хто вже знайшов свою другу половинку.

Астролог Павло Глоба вважає, що в лютому положення зірок допоможе знайти особисте щастя Левам, Скорпіонам та Рибам, пише Styler.

Лев

Лютий 2020 року – гарний час для розвитку особистих стосунків представників знаку Лев. Якщо в минулому між вами та коханою людиною виникали непорозуміння та сварки, то зараз багато проблем вдасться вирішити. До середини місяця у вас посилиться потяг до пригод романтичного характеру. Неважливо, є у вас пара чи ні, зараз ви будете відкриті до нових знайомств. Задоволення принесе сам процес спілкування, ви будете сяяти.

Відео дня

Самотніх представників знаку Лев, зацікавлених у побудові відносин, зірки застерігають кидатися у вир з головою: стриманість заінтригує потенційного партнера більше.

Читайте такожГороскоп на тиждень: що зірки обіцяють всім знакам Зодіаку

Скорпіон

У лютому 2020 року у сфері особистого життя Скорпіонам захочеться бути в центрі уваги, фліртувати й пускатися в авантюри. Можливо, вам варто трохи розслабитися. Але втрачати голову вже точно не варто. Не приймайте залицянь людини, про яку йде не дуже добра слава. Шойно він зрозуміє, що завоював вас, одразу ж сховається за горизонтом.

Якщо у сімейних Скорпіонів виникли проблеми в особистому житті, спробуйте поглянути на ситуацію з боку. Можливо, проступки партнера здадуться вам не такими значними, як раніше. Зробіть над собою зусилля – спробуйте пробачити образи. І ваші стосунки почнуть помітно поліпшуватися.

У кінці місяця ви можете зіткнутися з нерозумінням з боку батьків або інших близьких родичів. Ймовірно, вам будуть намагатися нав'язати свою думку. Поставтеся до цього спокійно, але залишайтеся при своїй.

Риби

У сфері особистого життя в лютому 2020 року Риби почують чимало слів захоплення на свою адресу. Тільки от лютневі шанувальники виявляться дуже несміливими. І якщо вас хтось щось зацікавить, необхідно взяти ініціативу у свої руки. У цей період сімейні Риби відчувають сильну потребу в стабільних стосунках, не обтяжених інтригами, суперечками та розмовками. Ваш партнер зробить все можливе для того, щоб ви почувалися надійно захищеними від життєвих негараздів і не потребували нічого. Якщо ваш романтичний союз утворений нещодавно, постарайтеся як можна краще пізнати свого партнера.