Скорпіони - люди практичні і прагматичні / знаки зодіаку.рф

Хтось б'ється над вирішенням складної життєвої задачі півдня, але так і не може зрозуміти, з якого боку до неї підійти, а хтось «клацає» її за хвилину, знаходячи правильний вихід. Для одних знаків найкраще місце для відпочинку - компанія друзів, для інших - зал бібліотеки.

Про те, представники яких знаків зодіаку від природи наділені розумом, розповіла астролог Людмила Булгакова, передають "Факти".

Близнюки

Читайте такожАстрологи розповіли, життя яких знаків Зодіаку кардинально зміниться в останній тиждень березня

Відео дня

"На перше місце в рейтингу найбільш розумних знаків зодіаку астрологи традиційно ставлять знак Близнюки, і таке переконання має під собою вагомі підстави, - каже Людмила. - Інтелектуальні здібності Близнюків обумовлені впливом планети-керуючого знака, Меркурія, що відповідає за розумову діяльність, товариськість, красномовство і літературний стиль. Не дивно, що Близнюки з дитинства тягнуться до знань, вони чи не єдині, хто охоче ходить до школи, більш того, любить її, оскільки їм подобається отримувати нові знання. Як у школі, так і в інституті представників цього знака не задовольняють дані, які можна одержати з підручників, вони читають багато додаткової літератури - наукової та популярної".

Незважаючи на те що в голові у Близнюків знання знаходяться в хаотичному і розрізненому стані, вони готові у кожний конкретний момент вивудити саме ті, які потрібні, і скористатися ними. Представники знаку також є генераторами ідей: вони краще інших розуміють, яка тема буде затребувана в той чи інший час, тому встигають, поки інші розгойдуються, вчасно висунути її і, чого вже тут гріха таїти, непогано на цьому заробити. Із них виходять прекрасні вчені, перекладачі та журналісти.

Телець

Читайте такожАстрологи назвали 4 знаки Зодіаку, яким загрожують фатальні помилки у квітні

"У багатьох це викликає як мінімум здивування: вони створюють враження простаків, хоча насправді такими не є. Телець - знак земної, тому його представники здаються тугодумами. Річ у тому, що Тельці - за рідкісним винятком — не прагнуть пускати новим знайомим пил в очі, тому й не будуть вражати вас своїми науковими знаннями. Але це рівно до того часу, поки ви не вступили з ними в інтелектуальне змагання - тут-то вони й продемонструють можливості свого розуму в повну силу. Його наявність як раз і визначає приземленість цих людей: вони спокійні, посидючі, дисципліновані і можуть довго займатися роботою, яку інші визнають нудною і монотонною. З них виходять прекрасні вчені, дослідники, економісти і бухгалтери".

Скорпіон

На третьому місці рейтингу знаходиться Скорпіон. Його представники - люди практичні і прагматичні, які навряд чи будуть витрачати час на вивчення живопису або заучування віршів, якщо, звичайно, це не потрібно їм для роботи. Їх інтелект - чуттєвої властивості: коли Скорпіон стикається з питанням, який здається йому нерозв'язним, він звертається не стільки до розумової, скільки до емоційної пам'яті - напевно в їх минулому вже було щось подібне. Втім, це не позбавляє представників знаку допитливості: вони з інтересом ставляться до новин в області науково-технічного прогресу, чудово розбираються у всіх технічних новинках - у них можна отримати консультацію з приводу тільки що з'явилися в продажі гаджетів. З Скорпіонів виходять чудові лікарі (особливо, хірурги), банкіри, митники і офіцери податкової та прикордонної служби.