Ілюстрації REUTERS

У ці дні місяць перебуває у висхідній фазі, що надає зодіакальним знакам велику енергію і запускає ланцюжок змін.

Продовжиться цей період до 8 квітня 2020 (повня). Гороскоп розповість, чого чекати знакам Зодіаку в цей період, пише  slovofraza.

Овен

B цей період часу Овну доводиться загальмувати, що зробити складно, адже вони звикли нестися вперед. Але вам не потрібно збивати темпи, адже це ідеальний час для того, щоб переоцінити пріоритети, ретельно продумати ідеї і набратися сил для вирішення складних завдань.

Відео дня

Читайте такожАстрологи називали три знаки Зодіаку, які розбагатіють у квітні

Телець

Це був непростий період для знака зодіаку Телець. Доводиться стикатися з минулими помилками і провалами, через які ви починаєте відчувати себе невдахою. Подивіться в майбутнє з позитивом, адже доля просто нагадує про минулі провали, аби ви їх більше не повторювали.

Близнюки

З 24 березня по 8 квітня Близнюки можуть відчути самотність, але через карантин і загальну паніку буде складно прийти в себе, вечірки скасовані, а кафе закриті. Ось вам і варто згадати про цінності спілкування зі старими друзями, які охоче поговорили б з вами цими вечорами.

Рак

Для Рака цей період дозволяє розкритися в творчому плані. Корисно присвятити час хобі, щоб реалізувати приховані таланти. Раки не тільки отримають колосальне задоволення, але також стануть досить відомою і впливовою фігурою.

Лев

Цей проміжок часу Левам варто займатися самоосвітою. Фізична активність знижена, що вивільняє час на вивчення нової мови, читання корисної літератури або навіть проходження онлайн-курсів з нової спеціалізації.

Діва

Для знака зодіаку Діва період після молодика може здатися справжнім жахом. Навколо спостерігаються xaoc,  і вони перебувають у підвішеному стані. Ближче до повного місяця повертається стабільність, а потім ви починете займатися звичними речами і не вдаватися до зайвого стресу.

Терези

Читайте такожГороскоп на 27 березня: що чекає на Овнів, Дів, Стрільців та інші знаки Зодіаку

Для Терезів це момент переходу і кардинальних змін. Вони нарешті поринете в себе і розберетеся в накопичених думках. Це дозволить нам повернутися до рівноваги і внутрішнього спокою.

Скорпіон

Гороскоп гарантує сприятливий період знак зодіаку Скорпіон. Вони стали більш активними, дисциплінованими і ще більш цілеспрямованими. Є бажання самовдосконалюватись та досягати більшого. Головне заздалегідь скласти грамотний план.

Стрілець

Останнім часом Стрілець засумував через відсутність звичного дозвілля. В період після закінчення навчання вони починають пристосовуватися і вчитися забезпечувати себе роботою і розвагами. Позитивним чином позначається на характері Сатурна.

Козеріг

Спочатку Козерогам буде складно пристосуватися до того, що скорочує кількість робочих місць і ділову активність. Але це позитивний час, оскільки вони страждають від неповноцінності, то з'являється час для сімейних і романтичних відносин.

Водолій

Останнім часом Водолії переживали не райдужний період. До 8 квітня ситуація виправиться і фарби повернуться у ваше життя. Використовуйте вільний час для поліпшення професійних навичок і розширення кругозору.

Риби

Гороскоп попереджає знак зодіаку Риби o те, що їм буде складно в новій обстановці, оскільки посилиться зовнішній тиск. Але так відбувається, що доля намагається витягти вас з улюбленого кокона і вивести на новий рівень. Припиніть опір!