Скорпіон є самим пристрасним знаком Зодіаку / Школа астрології

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які неможливо забути після розриву стосунків.

Про це пише "Клубер".

Скорпіон

Скорпіон є найбільш пристрасним знаком Зодіаку, який підпускає до себе тільки тих, кому дійсно довіряє. Тому і розлучатися з ним буває так важко.

Відео дня

Читайте такожАстролог попередив про найнебезпечнішу дату 2020 року: є загроза катастрофічних руйнуваньВи усвідомлюєте, наскільки він став важливий для вас лише тоді, коли буде занадто пізно, і отримати другий шанс від представника цього знака практично неможливо. Але пристрасть, розпалена цією людиною, буде горіти в глибині вашого серця ще довгий час після розставання.

Стрілець

Стрілець подарує вам все, про що ви тільки мріяли в житті і любові, а потім відразу забуде про вас. Грубо кажучи, сьогодні він хоче бути з вами до кінця життя, а завтра – навіть не згадає, що ви за людина.

Представники цього знака заслужили славу найгірших партнерів, але після того, як Стрілець йде, ви ще довго продовжуєте шкодувати про те, що у вас нічого не вийшло.

Діва

Діва настільки багатолика і невловима, що коли вдається почати з нею відносини, ви відчуваєте себе на вершині світу. Складно зрозуміти, чого від неї очікувати-Діва хоче, щоб у вас було чудовий настрій і одночасно з цим вона постійно вас критикує.

Ви ніколи не знаєте, що вона зробить далі, але як тільки ви, нарешті, впускаєте її в своє життя, все починає складатися дуже гладко. Її неймовірна чуттєвість змусить вас думати про неї з теплотою, навіть коли відносини закінчаться.

Близнюки

Попри те, що іноді Близнюки здаються бездушними, ці люди дійсно розуміють вас. Коли вони вирішують розірвати відносини з ким-небудь, це зазвичай завдає їх колишньому партнеру досить болючу рану.

Ця ситуація ускладнюється ще тим, що після розставання Близнюки ще деякий час намагаються зберегти дружні стосунки.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: