Головні невдахи 2023 року / фото semraninyolu.blogspot.com

Астролог Влад Росс назвав чотири знаки Зодіаку, яких будуть переслідувати невдачі протягом усього 2023 року. Розташування планет негативно позначиться на всіх сферах їхнього життя. 

Рак

Оточення Рака різко скоротиться, залишаться лише ті люди, які дійсно важливі для них. Також доля може поставити їх перед серйозним вибором у сфері їхнього особистого життя. Будуть зміни, на краще чи ні - стане відомо пізніше. 

В інтерв'ю Главреду, Росс уточнив, що Раки в 2023-му будуть схильні до захворювань. Крім того, їм варто побоюватися бомбардувань міст. Не менш складною ситуація буде в кар'єрі. Ракам доведеться боротися з конкурентами за своє місце під сонцем.

Відео дня

Стрілець

У жовтні 2023 року Стрільцям варто бути дуже обережними з документами, грошима та іншими цінними речами, бо є ризик, що недоброзичливці можуть вкрасти у вас це. Що знатно похитне ваше фінансове становище.

Однак в інших сферах вашої життєдіяльності не передбачається особливих потрясінь. І в любові, і в кар'єрі все буде добре. 

Водолій

У вас можуть виникнути розбіжності з другою половинкою. Ймовірно, ваша кохана людина вже зачекалася наступного кроку - укладення шлюбу, проте Водолії будуть всіляко цьому противитися. Тому ваші стосунки вже незабаром опиняться під ударом. 

Вас може підвести і здоров'я. Якщо відчуваєте нездужання, відразу звертайтеся до лікаря. Зверніть увагу і на те, що астролог не рекомендує вам купувати автомобіль в наступному році, бо є ризик потрапити в ДТП.

Риби

Проблеми у Риб з'являться в сфері їхнього особистого життя. Клопоту підкинуть і діти. Одиноким Рибам не вдасться створити міцні стосунки, можуть бути лише швидкоплинні інтрижки. 

За словами астролога Влада Росса, Риби є головними невдахами наступного року, оскільки про удачу вони можуть поки забути.

Нагадаємо, на голову трьох знаків Зодіаку звалиться везіння вже зараз.

Вас також можуть зацікавити новини: