Біда трапиться у трьох знаків Зодіаку / Фото - depositphotos.com

Відомий астролог Аліна Артуровна назвала три знака Зодіаку, на представників яких у вересні 2022 року чекає біда. Хто вони і до чого їм готуватися - читайте в матеріалі УНІАН.

Овен

Берегти себе варто у всіх місцях, де ви знаходитесь. В першу чергу можуть бути небезпеки на дорозі - як в ролі водія машини, так і в ролі пасажира або пішохода. Постарайтеся відмовитися від вживання алкоголю і не відвідувати сумнівні місця з сумнівними людьми. 

Діва

Дівам також потрібно звернути увагу на своє здоров'я. Пийте менше кави. Якщо маєте шкідливу звичку у вигляді куріння, як раз зараз відмінно б задуматися про те, як від неї позбутися. 

Відео дня

Менше часу проводите під сонцем і спробуйте до кінця місяця не захоплюватися алкоголем. Якщо є проблеми зі здоров'ям, йдіть до лікаря, але не займайтеся самолікуванням. 

Скорпіон

І ще один знак, у якого будуть проблеми зі здоров'ям. В першу чергу переглянете свій раціон і введіть в нього якомога більше корисних продуктів. Може підвести шлунково-кишковий тракт. Також Скорпіонам радять відмовитися від далеких поїздок. Навіть якщо на перший погляд вони дуже привабливі і безпечні. 

Нагадаємо, астролог попередила три знаки Зодіаку про фатальні невдачі на цьому тижні.

Вас також можуть зацікавити новини: