Найкращі жінки за знаком Зодиака / Фото - depositphotos.com

Якщо вас цікавлять найкращі дружини і коханки за знаком Зодіаку, то визначитися допоможе наша стаття. Ми розповімо, з якими жінками вийдуть найміцніші стосунки і найбільш бурхливий роман. 

Лев 

Жінка-Лев - дуже енергійна, активна, життєрадісна і цілеспрямована. Саме тому з нею не буде нудно ні хвилини. Вона завжди знає чим себе зайняти, і завжди може здивувати своє оточення. 

Відео дня

Леви - яскраві і артистичні. Їхня негативна риса - лукавство. Так-так, можуть і збрехати. Але найчастіше це невинна брехня. Також Леви - найкращі коханки. У стосунках з ними, якщо почуття взаємні, ви завжди будете відчувати пристрасть, енергію, інтерес з боку. 

Діва

Діви - мудрі і розважливі. Вони хороші менеджери не тільки в роботі, але і в сім'ї. Так, вони можуть грамотно розподілити обов'язки, створити домашній затишок, встигають вести кар'єру і навіть бізнес.

Правда є один істотний мінус. Найбільш гуляща дружина Зодіаку - це саме Діва. Вся справа в тому, що якщо Діві не будуть подобатися стосунки, але вона буде відчувати себе в них вигідно, то вона не буде розлучатися з партнером. Вони вважають, що простіше і краще - знайти якусь інтрижку на стороні. 

Стрілець

Стрільці також входять в топ-3 кращих дужини за знаком Зодіаку. Стрільці - це незвичайні люди. Вони розумні, начитані, цікавляться навіть тим, в чому не розбираються. Вони вірні, віддані, завжди чесні зі своїм партнером. 

Їхній мінус в тому, що їх часто кидає від одного рішення до іншого. Наприклад, сьогодні вони хочуть сім'ю і дітей, а завтра - успішний бізнес. Також вони трохи ліниві. 

Найгірші дружини за знаком Зодіаку

Астрологи стверджують, що найскладніше будувати відносини з жінками, народженими під знаком Близнюки і Терези. Перші завжди перетягують на себе роль лідера, а другі - дуже брехливі, розпускають чутки і плітки. 

Найкращі чоловіки за знаком Зодіаку 

Також астрологи відзначили, хто з чоловічого гороскопу є кращим для ролі чоловіка. Це Овен, Близнюки, Стрілець і Риби. Ці люди вірні, ніколи не зрадять, завжди піклуються про сім'ю, дуже люблять дітей. Вони прагнуть як до матеріального достатку, так і до морального благополуччя. 

Нагадаємо, названо три жіночих імені, які приносять біду і розчарування.

Вас також можуть зацікавити новини: