Астрологи назвали знаки Зодіаку, які днями ризикують загриміти у лікарню / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, представникам яких до кінця поточного тижня, 11 вересня, загрожує втрата сил іта енергії через надмірну насиченість розпорядку дня.

Йдеться про Раків, Дів та Скорпіонів.

Рак

Напружений графік і відсутність часу для відпочинку до кінця тижня буквально звалять Раків з ніг. Ретроградність Меркурія при цьому значно загострить ситуацію, що може привести до серйозних проблем зі здоров'ям і навіть госпіталізації. Астрологи радять все ж знаходити час для себе, брати перерви в роботі і поповнювати сили.

Відео дня

Діва

Дівам доведеться дуже старанно працювати цього тижня, так що ближче до вихідних їх може наздогнати сильна втома. Через це дуже вірогідні перепади настрою і навіть конфлікти з оточуючими. Дійсно в інтересах Дів цими днями буде гарненько попрацювати, щоб закласти міцний фундамент на майбутнє, але і відпочивати потрібно. Інакше можна тільки примножити собі проблем.

Скорпіон

У Скорпіонів теж зараз насичені дні на роботі. Дні наповнені безліччю зустрічей, нарад, постанов нових завдань. Ближче до суботи брак сил і енергії дасть про себе знати. Зірки обіцяють загальне нездужання, що у підсумку може вибити Скорпіонів з колії на кілька днів.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представниці яких зможуть жо 11 вересня змінити своє життя в кращу сторону.

Вас також можуть зацікавити новини: