Любовний гороскоп / depositphotos.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які є нестерпними колишніми партнерами. Мало того, що вони ще довго будуть вас мучити своїми істериками, так ще й будуть робити все можливе, щоб ви не побудували нові стосунки.

Скорпіон

Більшість Скорпіонів - це власники, які навіть своїх друзів протилежної статі можуть дуже сильно ревнувати. А коли мова заходить про їхню другу половинку, то крок вліво-крок вправо - розстріл на місці. Якщо їх покинути, то це той випадок, коли біда не приходить одна. Мало того, що вони вас будуть мучити, так ще й можуть наговорити купу гидот вашому новому партнеру.

Риби

Риби дуже швидко прив'язуються до людей, тому логічно, що їм важко з ними розлучатися. Навіть після розставання вони всіляко будуть вам нагадувати про себе. При кожному зручному випадку вони застрибнуть до вас не тільки в ліжко, але і в душу. Але образи вони не прощають ніколи. Вони можуть через щось переступити, але точно не забудуть.

Відео дня

Стрілець

Якщо Стрілець буде ініціатором розриву стосунків, тоді всі зможуть з легкістю видихнути. Але якщо ви його кинете, то будьте готові до того, що він цього просто так не залишить. Стрільці можуть помститися. Більш того, вони і самі будуть це дуже важко переживати, адже цей вогненний знак Зодіаку має досить сильне его.

Нагадаємо, хто зі знаків Зодіаку завжди отримує бажане.

Вас також можуть зацікавити новини: