На Раків чекає прибуток / фото ua.depositphotos.com

У середу, 26 квітня, Близнюкам можуть встромити ножа у спину. Їм варто готуватися до зради. А Стрільцям карти Таро обіцяють чудовий день, вони переможуть всіх ворогів. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овни можуть поставити на місце своїх кривдників. У цей день на вашому боці буде сторона добра. Говоріть тільки правду і ви здивуєтеся, коли зрозумієте, наскільки це важливо. 

Телець

Тельцям варто приділити час своїм родичам. Родина дуже важлива, не втрачайте зв'язок з близькими людьми. Провідайте родичів і порадуйте їх душевною розмовою.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро радять Близнюкам готуватися до того, що вони можуть дізнатися щось дуже неприємне. Вони можуть дізнатися, що їм зрадила дуже близька людина. Зрада не повинна вибити грунт з-під ваших ніг.

Рак

На Раків чекає прибуток. У цей день ви будете радіти і зможете запланувати щось дуже глобальне. Не бійтеся будувати плани.

Лев

Карти Таро обіцяють Левам приємний подарунок. Вас приємно здивує найкращий друг або кохана людина. Будьте вдячні і намагайтеся відповісти взаємністю.

Діва

26 квітня Діви можуть сильно злякатися. Вони зустрінуть "привида" з минулого. Ця людина скаже вам щось дуже важливе.

Терези

У цей день Терези можуть серйозно посваритися. Ви ризикуєте наговорити багато зайвого і сильно потім про це пошкодувати. Постарайтеся стримуватися і не ображати людей.

Скорпіон

Карти Таро радять Скорпіонам навчитися шукати компроміси. Поруч з вами може виявитися людина, яка буде багато сперечатися. Часом простіше зробити вигляд, що ви погоджуєтеся, ніж годинами доводити правоту.

Стрілець

Стрільці будуть переможцями. Вони поставлять на місце всіх своїх ворогів і зможуть насолодитися тим, що все погане залишиться позаду. Однак не задирайте ніс.

Козоріг

Козерогам можна відправитися на шопінг. Порадуйте себе чимось дорогим, не варто шкодувати гроші. Також ви можете купити подарунки для своєї другої половинки.

Водолій

Водоліям потрібно з обережністю поставитися до незнайомців. Хтось спробує втертися до вас в довіру зі злим умислом. Не втрачайте пильність.

Риби

На Риб чекає довгоочікуваний відпочинок. Погуляйте з друзями, сходіть в парк і насолодитеся спокоєм. Вам потрібен релакс.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку ризикують опинитися в лікарні вже скоро.

Вас також можуть зацікавити новини: