Карти Таро радять Ракам провести роботу над помилками / фото ua.depositphotos.com

У п'ятницю, 27 січня, на Близнюків чекає непроста перевірка. А Рибам варто чекати на прибуток, доля підкине відмінну можливість. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі від УНІАН.

Овен

На Овнів чекає непростий день, вам доведеться багато працювати. Якщо ви не відмовитеся від своїх планів і знайдете в собі сили, то всі проблеми швидко підуть з вашого життя.

Телець

У п'ятницю Тельці зможуть легко вирішити свої фінансові проблеми. Не виключено, що вам допоможе впливова людина.

Відео дня

Близнюки

Доля готує для Близнюків непросту перевірку на вошивість. Ви можете опинитися в епіцентрі подій, де ризикуєте проявити свої негативні якості. Будьте стриманішими.

Рак

Карти Таро радять Ракам провести роботу над помилками. Постарайтеся зробити правильні висновки і не турбуйтеся.

Лев

27 січня Левам не варто звертати увагу на дрібниці. Дрібні проблеми можуть збити вас зі шляху, проте усі вони насправді нічого не значать.

Діва

Діви усвідомлюють те, що вони занадто жадібні. Ви звикли економити і обділяєте, в першу чергу, себе. Прийшов час побалувати себе і сходити на шопінг.

Терези

У п'ятницю на Терезів чекає день важливих рішень. Прислухайтеся до порад друзів, але вирішувати все одно доведеться вам, а не комусь іншому.

Скорпіон

Мрія Скорпіонів здійсниться. Можливо, це буде щось глобальне. Однак не варто розчаровуватися, якщо збудеться ваше найскромніше бажання, це все одно принесе радість.

Стрілець

На Стрільців чекає поповнення. Можливо, ви задумаєтеся про дітей або ж заведете вихованця. Не бійтеся зважитися на щось нове.

Козоріг

В життя Козерогів увірветься радість. Ви будете неймовірно щасливі, всі проблеми залишаться в минулому.

Водолій

Карти Таро пророкують Водоліям хороші перспективи. Ви можете отримати підвищення або нову посаду. Однак не поспішайте розслаблятися, вам доведеться багато працювати.

Риби

Дзвін монет приємно здивує Риб. На вас чекає можливість розбагатіти. Не пропустіть цей шанс.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що тільки три дні в лютому принесуть неймовірну удачу.

Вас також можуть зацікавити новини: