2 лютого ви зможете зарядитися новими силами / фото ua.depositphotos.com

У лютому 2023 року лише три дні принесуть неймовірну удачу. Астрологи розповіли, коли можна зловити удачу за хвіст і які дати точно не варто пропускати, адже саме вони підійдуть для нових звершень. 

Дзеркальна дата - 2.02

2 лютого ви зможете зарядитися новими силами. Ця дзеркальна дата несе в собі багато гарної енергії. Астрологи радять використовувати день по максимуму, адже у багатьох людей можуть проявитися рідкісні здібності. 

Перевірте свою інтуїцію, спробуйте ризикнути. Неймовірна удача може кардинально змінити життя в кращу сторону. Також можна мріяти і загадувати бажання, проте важливо чітко все візуалізувати і продумувати. Пишіть план, створюйте карту бажань. 

Відео дня

Удачу принесуть Венера і Марс - 5 лютого

Астрологи вважають, що саме 5 лютого Венера і Марс будуть розташовані максимально сприятливо для Землі. Квадратура сильних планет може вплинути на удачу. Люди відчують приплив сил і зможуть згортати гори.

Крім цього, 5 лютого принесе удачу в любовних справах. Люди, які знаходяться в пошуку другої половинки, можуть зустріти свою долю. А ті, хто чекав на заповітну пропозицію руки і серця, можуть нарешті її отримати саме в цей день.

Меркурій переходить в знак Водолія - 11 лютого

Цей день астрологи вважають неймовірним. Він допоможе розкрити нові таланти, отримати цінні знання і знайти взаєморозуміння.

Сміливо плануйте на 11 лютого переговори з керівництвом, зустрічі з важливими людьми. Астрологи радять не втратити таку можливість, цей день принесе багато щастя тим, хто зважиться на глобальні звершення. 

Нагадаємо, раніше астрологи назвали сильні та слабкі сторони Риб.

Вас також можуть зацікавити новини: