Львів чекає любовна пригода / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 7 лютого, Близнюкам варто готуватися до сліз, на них можуть чекати сильні потрясіння. А ось Скорпіони можуть насолодитися успіхом, вони будуть зривати з небес зірки. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

Овнам доведеться перебороти свій сором. Вам потрібно довести оточуючим, що ви сильні і заслуговуєте на повагу. Карти Таро радять не відмовлятися від складної битви.

Телець

7 лютого на Тельців чекає містичний день. Ви можете отримати знак згори, він вкаже вам на правильне рішення. Чекайте на нього і не намагайтеся щось змінити, покладаючись на випадковість.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам сльози. Ви можете сильно розчаруватися в своєму оточенні. Однак це лише закономірний підсумок. Тарологи вважають, що Близнюки не вміють обирати друзів.

Рак

У вівторок Раки знайдуть рівновагу і проведуть весь день в гармонії. Приділіть час для себе, відпочиньте і розслабтеся.

Лев

На Левів чекає любовна пригода. Можливо, ви навіть будете боротися зі спокусою закрутити інтрижку.

Діва

Карти Таро радять Дівам позбутися від неприємних спогадів. Припиніть думати про те, що не дає вам рухатися вперед.

Терези

7 лютого на Терезів чекає неприємна подія. Доля вирішила вас покарати за слабохарактерність, тепер вам потрібно розраховувати тільки на свої сили. 

Скорпіон

Удача поцілує Скорпіонів. Цьому знаку Зодіаку не варто боятися проблем, вони будуть приймати тільки правильні рішення і забезпечать собі безліч перспектив.

Стрілець

У житті Стрільців настають великі зміни. Вам доведеться боротися із заборонами і обмеженнями, не дозволяйте обставинам зіпсувати ваше життя.

Козоріг

Тарологи радять Козерогам приготуватися. Ви можете сильно злякатися, якщо не будете готові до раптової підніжки, яку підставить той, хто здавався другом.

Водолій

На Водоліїв чекає примирення. Ви навчитеся знаходити спільну мову навіть з дуже впертими людьми.

Риби

Рибам варто тримати язик за зубами. Ви можете занадто голосно мріяти і ділитися своїми планами, знайдуться заздрісники.

Раніше тарологи розповіли, що чекає на Тельців у лютому.

Вас також можуть зацікавити новини: