Яка зачіска підійде за знаком Зодіаку / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Астролгиг Лорен Деголіа і Бетті Ендрюс розповіли, яка стрижка найкраще підходить для представників кожного знака Зодіаку, пише bestlifeonline.com.

Овен - коротка стрижка

Немає сумнівів, що перший знак Зодіаку повинен завжди заявляти про себе. Овни не бояться виходити із зони комфорту, і їм точно підійде коротка смілива стрижка. Представники цього вогняного знака не бояться носити ірокез або зухвалу стрижку піксі.

Тілець - каре до плечей

Тільці цінують простоту, тому шалено хитромудра зачіска їм не потрібна. А стрижка каре ніколи не виходить з моди, а також дозволяє експериментувати, що імпонує Тільцям.

Відео дня

Близнюки - хвилясті кучері

Близнюки - веселий та кокетливий знак, і кучеряві локони віддзеркалюють цю енергію. Вони прості, але стильні та добре поєднуються з характером цього повітряного знака.

Рак - довге волосся

Раку потрібен універсальний стиль, який не кидається в очі. Вони люблять і цінують турботу, а тому легко впораються із завданням із догляду за розкішними довгим волоссям.

Лев - об'ємні кучері

Леви дуже люблять бути у центрі уваги. І немає кращого способу добитися цього, ніж за допомогою зачіски, наприклад, з об'ємними кучерями. Нудні зачіски точно не для них.

Діва - хвостик

Діви завжди у справах, а тому волосся не повинно їм заважати виконувати чітко виписані у плані завдання. Зачіска Діви повинна бути такою ж акуратною і доречною, як і її життя.

Терези - каскадна зачіска

Терези прагнуть до балансу у всьому. І вони зроблять все можливе для вигляду, який їм подобається, але їм також потрібно щось, що легко стилізувати. І ця зачіска відповідає буйній енергії Терезів.

Скорпіон - укладка на бік

Скорпіонам потрібна ефектна зачіска, але така, що не кидається в очі. Ці водні знаки інтенсивні, і саме укладку на бік астрологи порівнюють з їхнім таємничим способом життя.

Стрілець - косички

Стрільці - волелюбні люди. І косички, за словами астрологів, цілком відображають їхній авантюрний дух. Вони дуже зручні для всіх спонтанних поїздок. Крім того, цим вогненним знакам не доведеться витрачати багато часу на укладку, що теж плюс для них.

Козеріг - класичне коротке каре

Ці земні знаки дотримуються традицій, тому і зачіски вибирають класичні. Козеріг - владний знак, і по такій зачісці про це дізнаються оточення.

Водолій - яскраві кольори

Якщо хтось і збирається заявити про себе своїм волоссям, то це Водолій. Ексцентричні і унікальні Водолії повинні мати незвичайну зачіску. Саме тому їм ідеально підходять яскраві кольори. Вони не бояться експериментувати або бути трохи більш нестандартними.

Риби - ретро-зачіска

Риби, якими керує сентиментальний Нептун, є мрійниками Зодіаку, тому вони люблять робити те, що допомагає їм відійти від реальності. Примірити ретро-образи з минулого - ідеальний спосіб для Риб дати волю своїй уяві.

Вас також можуть зацікавити новини: