Льву вересень дозволить позбутися від проблем, що накопичилися / фото imenno.ru

Відомий астролог Павло Глоба розповів, які знаки Зодіаку у вересні забудуть про проблеми і неприємності.

Про це пише slovofraza.

Читайте такожАстролог Марина Скаді: у 2020-му році деякі політики втратять владу, хоча відчувають себе впевнено у своїх кріслахБлизнюки

Вересень стане для Близнюків місяцем відпочинку і розслаблення. Представник знаку зустріне нових людей і отримає цікаві можливості. Не будьте пасивними, хапайтеся за кожен шанс - і вас чекає успіх.

Відео дня

Зірки звільнять вас від старих боргів і дозволять вільно рухатися у світле майбутнє.

Лев

Льву вересень дозволить позбутися від накопичених проблем. Вони вже давно висять на шиї важким вантажем, і ось нарешті Лев зуміє відмовитися від минулого і перемикнути увагу на щось нове. Початок осені багатий на нові можливості, що ведуть до грандіозних успіхів. Чи не обертайтесь назад і вчиняйте так, як підказує інтуїція. 

Діва

Діві вересень може спочатку здатися досить складним місяцем. На вас звалиться багато справ і старих невирішених питань, з якими прийшов час розібратися. Тому в перший тиждень вересня гороскоп пропонує знаку Зодіаку Діва закотити рукава і приступити до роботи. Зате ви зможете, нарешті, очистити простір від усього зайвого і зайнятися тим, що вам до душі. 

Водолій

У знака Зодіаку Водолій досить складні відносини з минулим. Ви звикли одне ногою жити в майбутньому, тому прагнете думати тільки про завтрашній день і легко відмовляєтеся від реалізованих подій. Але вам доведеться у вересні зіткнутися з деякими проблемами з минулого. Якщо зможете вирішити їх-удача буде на вашому боці. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: