Що чекає Тельця в 2023 році / depositphotos.com

Астрологи кажуть, що Тельці в новому році будуть пізнавати світ - вчити мови і нові дисципліни, намагатися створити свої проекти і допомогти оточуючим. Вся ваша енергія виявиться спрямованою на розвиток, а ось любовна сфера від цього постраждає.

Гороскоп любові на 2023 рік

Сімейні Тельці більшу частину року будуть зайняті облаштуванням свого житла. Це можуть бути питання ремонту або покупки чогось в сім'ю, також можливі поїздки і подорожі з сім'єю. Вільні представники знака також можуть обзавестися відносинами, але тільки якщо партнер буде згоден з роллю "другої скрипки".

Сфера любові буде різноманітною - яскраві емоції і періоди затишшя в 2023 році чергуються, але врахуйте - якщо ви поставите роботу і саморозвиток на перший план, то ні про які щасливі стосунки мови йти не може. Подумайте самі, що для вас пріоритетніше в новому році.

Відео дня

Гороскоп кар'єри на 2023 рік

Тельці будуть хапатися за кілька справ одночасно, щоб гарантувати собі успіх, але астрологи настійно не рекомендують так робити. У багатьох представників знака прокинеться бажання кинути все і різко змінити життя - спробуйте, якщо захочеться. Імпульсивні вчинки вам не властиві, але життя одне, а ви ризикуєте прожити його в нещасливому світлі.

Поставте собі важливі цілі, зрозумійте, що насправді для вас є найбільш значущим, і дійте. Ви зможете знайти однодумців і мотивувати людей допомагати вам - таким чином вийде швидше домогтися бажаного.

Гороскоп здоров'я на 2023 рік

Експерти з езотерики радять Тельцям берегти свою травну систему і органи дихання. Також займіться психікою - стреси, переживання і недосип можуть згубно позначитися на загальному стані організму. Бережіть нервову систему, частіше відпочивайте, не спілкуйтеся з негативними людьми, інакше доведеться пити антидепресанти і лікувати нерви. Намагайтеся не брати участі в стресових ситуаціях і якщо вам не подобається обстановка - міняйте її.

Вас також можуть зацікавити новини: