Які знаки Зодіаку легше інших йдуть по життю / фото wowbiz.ro

У кожного з нас свій шлях на цій Землі. Правда, комусь вдається пурхати з квітки на квітку, нічого не потребуючи, бути веселим і життєрадісним, а хтось заробляє собі на нормальне життя важкою працею, і приводів для веселощів у них набагато менше. Перших називають пестунами долі, тому що навіть у найскладніші моменти життя Всесвіт дає їм сили, щоб піднятися, подолати всі перешкоди й зрозуміти, чого його хотіли навчити вищі сили.

Так хто ж ці улюбленці фортуни й за що їм дарована щаслива доля, пише МК.

Читайте такожНа три знаки Зодіаку чекає великий успіх цього тижня - прогноз астрологів

Відео дня

Близнюки

На перший погляд легковагі та несерйозні, Близнюки легко переносять всі життєві проблеми, хоча це лише на перший погляд. Просто представники цього знаку володіють дуже потужним захистом і розуміють, що для розвитку і руху вперед не можна надовго поринати у свої біди й печалі. Вони активні й діяльні, бо, перегорнувши неприємну сторінку свого життя, до нових перемог вони поспішають, незважаючи на сумний досвід. Їхня віра в успіх настільки сильна, що вони продовжують йти вперед, навіть коли поруч уже нікого не залишилося.

Діва

Розважливі й неквапливі, Діви ретельно продумують кожен свій крок. Вони повинні точно знати, що справа, якою вони будуть займатися, – не авантюра і на 100% буде успішною. Вони до найменших подробиць розроблять стратегію і прорахують, що принесе в скарбничку кожен зроблений крок. Діви володіють чудовою інтуїцією, яку використовують, щоб обходити ями і яри. Вони вміють слухати внутрішній голос, який не раз рятував їх від великих і малих бід. Вони не вірять у випадковість і точно знають: їхній успіх – це захист небес.

Козеріг

Стабільні й серйозні, Козероги часто допускають зміни у своєму житті. Будь-які несподівані зміни змушують їх вийти із зони комфорту. А вони саме для того старанно працюють, щоб забезпечити собі стабільність і затишок. Представники цього знаку надзвичайно наполегливі, старанності можна позаздрити, адже ніхто і ніщо не здатне зупинити Козерога, що рухається до мети. А Всесвіт благоволить їм за внутрішній світ і позитив, який вони несуть, і береже азартних Козерогів, які частенько влипають у неприємності, від непотрібних ризиків.

Раніше астролог Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, для яких новий тиждень стане початком білої смуги.