Ворожіння та обряди на 14 лютого / depositphotos.com

День святого Валентина - це свято, оповите флером романтизму і пристрасті. В середині лютого люди зізнаються один одному в коханні, дарують "валентинки" і милі подарунки. УНІАН з'ясував, який обряд на залучення любові можна зробити 13 і 14 числа, а також про що молитися святому.

Ритуали на любов і заміжжя

У цей день любовні ритуали набувають особливої сили - згідно з народними повір'ями, святий Валентин спускається на землю, щоб допомогти закоханим зустрітися.

Залучення любові

Відео дня

Такий метод використовували ще за старих часів. Опівночі з 13 на 14 число самотній дівчині потрібно піти до найближчої церкви і обійти її навколо 12 разів. Такий нескладний ритуал допоможе зняти порчу, обітницю безшлюбності і "притягнути" хорошого чоловіка.

Здійснення бажань

Купіть 14 лютого букет квітів червоного кольору, необов'язково дорогий. Віднесіть його в найромантичніше місце в місті (ресторан, міст з замочками, парк, тематична локація) і залиште там. Подумки попросіть святого Валентина допомогти вам зустріти свою любов і головне - робіть це з позитивним настроєм.

Народження дитини або її захист

Стародавній спосіб наших бабусь, який вважався дуже ефективним. У День всіх закоханих візьміть квіти червоного кольору і вирушайте на найближчу водойму. Покладіть квіти на воду і попросіть святого подарувати вам дитину. Цей спосіб також підходить для того, щоб захистити наявних дітей від хвороб і пристріту.

Ворожіння на любов

Як залучити любов у своє життя / depositphotos.com

14 лютого, крім обрядів, популярні і передбачення на відносини, які може зробити будь-яка дівчина вдома.

Ворожіння на сірниках

Увечері в День всіх закоханих візьміть два сірники, підпаліть їх і тримайте вертикально. Поки вони горять, думайте про свою кохану людину. Якщо вогонь не згас сам, задуйте його, щоб не обпектися, а потім подивіться на те, як розташувалися сірники. У напрямку один до одного - будете разом, в різні боки - чекайте на сварку.

Ворожіння на кільці

Популярне ворожіння, за допомогою якого можна дізнатися майбутнє ваших відносин. Візьміть нитку білого або червоного кольору, своє кільце і фотографію чоловіка. Протягніть нитку в кільце і розташуйте вертикально перед фото, як маятник. Вдивляйтеся в зображення і думайте про коханого, спостерігаючи за кільцем:

  • стоїть нерухомо - позитивних змін у відносинах не буде;
  • обертається колами - скоро одружитеся;
  • розгойдується з боку в бік - розлучитеся і будете щасливі з іншим.

Важливо: фотографію потрібно брати паперову, зображення на смартфоні не підійде.

Ворожіння на судженого

Лягаючи спати ввечері з 13 на 14 число, візьміть два лаврові листки, намочіть їх святою водою і покладіть під подушку хрест-навхрест. Перед тим, як заснути, скажіть "Святий Валентин, всім закоханим допомагає, серця з'єднує, ангел небесний, пішли мені віщий сон. Покажи, хто мій суджений, який він!". Уві сні побачите свого майбутнього чоловіка.

Молитви святому Валентину

У День закоханих незайвим буде і звернутися до небожителя, щоб він поквапив вашого судженого і допоміг вам налагодити особисте життя.

Про кохання

Во имя Отца и Сына и Святого Духа! Господи, услышь моление мое! Через святого Твоего, через Святого Валентина взываю к тебе! Благодарю Тебя за Дары Твои, за Твой Дар нам, — за Святого Валентина! Святой Валентин, молись о нас! Молись о нас, грешных, о том, чтобы были милосердны, исполнены любви и нежности к ближним! Молись о нас, Святой Валентин, ибо именно ты удостоился особенного дара Божиего: тебя помнят, твой день — это день Любви, радостей, смеха, влюбленностей во многих странах мира. Чтобы в Твой День, мы еще раз вспомнили, что Господь — это Любовь. А Любовь и Нежность наполнила наши сердца и души! Через Иисуса Христа Господа Нашего. Аминь.

Про заміжжя

Услышь смиренную молитву мою, из глубины девичего сердца Тебе возсылаемую; дай мне супруга честнаго и благочестиваго, чтобы мы в любви с ним и в согласии прославляли Тебя, милосерднаго Бога: Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.

Пам'ятайте про те, що молитву потрібно вимовляти тільки від чистого серця і віруючи в те, що ви робите.

Старовинні прикмети про любов

Народні повір'я 14 лютого / ua.depositphotos.com

Цей день унікальний не тільки наявністю безлічі обрядів і змов, а й прикметами про кохання, які правдиві завдяки енергетиці дати:

  • вийти заміж 14 лютого - до довгого і щасливого союзу;
  • вийти з дому, забувши що-небудь - до швидких новин від обранця;
  • отримати більше 10 валентинок і подарунків - до гарних змін в особистому житті;
  • ненавмисно спіткнутися 14 лютого - до розставання або сварцки з коханим.

Народні повір'я свідчать, що дівчина, яка запізнилася куди-небудь в День закоханих, зустріне своє особисте щастя нескоро - воно теж затримається.

Вас також можуть зацікавити новини: