З 16 серпня Уран перейде у фазу ретроградного руху / inforondonia.com.br

У серпні-перша половина місяця буде дуже напруженою, але друга половина, принесе багато приємних сюрпризів, багато хто відчує, по-справжньому, радість і щастя.

Уран-планета революцій, несподіваних оновлень і Вищого Розуму, переходить у фазу ретроградного руху. Ця планета символізує прагнення вирватися з обмежень і умовностей. З 11 по 15 серпня Уран буде в стадії стаціонарності, що означає цілеспрямований потік енергії і багато хто відчує цю силу. У період стаціонарності Урану з'являється необхідність радикальних змін, відчувається гостра потреба у свободі. Відчуття власної незалежності та індивідуальності стає дуже сильним. Бажання стати більш вільним і розкутим, підштовхує до пошуків власного унікального способу висловити свою індивідуальність, відкрити в собі оригінальне творчий початок, розповіла УНІАН астролог Марина Скаді.

У період з 11 по 15 серпня, можна виявити в себе абсолютно нові риси характеру. Управляє Уран новими технологіями і прогресивними напрямками, і ці теми виражені в період стаціонарності Урану. Крім цього, Уран не любить офіційності, зате захищає неформальним організаціям, неофіційними співдружествам і колективам однодумців, вільним міжособистісним відносинам. Тому можуть утворюватися різні спільноти, люди об'єднуються в різні групи і займаються дослідженнями і самопізнанням.

Відео дня

З 16 серпня Уран перейде у фазу ретроградного руху до 14 січня 2021 року. У другій половині серпня люди прагнуть переробити все, що його оточує, з'являється бажання протистояти владі, начальству і конкурентам. Основною причиною нестабільності на початку періоду ретроградності є неприязнь до будь-яких обмежень, що різко посилюється.

Читайте такожГороскоп на 21 липня: що сьогодні обіцяють зірки кожному знаку ЗодіакуОвен

У першій половині місяця характерні занепокоєння і недолік уваги до дрібниць. У деяких волелюбних особистостей виникне гостре бажання до пригод, аж до спроб вирватися з сім'ї і роботи. Необдумані дії або завищені вимоги до партнера призводять до конфліктів і зіткнень. Складно пристосовуватися до ситуацій, через що можуть виникати неприємні пояснення з начальством. Уникнути неприємностей допоможе дипломатичний підхід до сформованих ситуацій та стосунки з іншими людьми. Погоджуватися на поступки, йти на компроміси в серпні буде набагато вигідніше, ніж залишатися непохитним.

Телець

Тельці схильні брати на себе більше роботи, ніж у змозі виконати. Ризикований період для матеріально-фінансової сфери. Не вплутуватися в авантюрні проекти, непрозорі фінансові угоди. Стан фінансів, корпоративний бізнес, зв'язки з іноземними та далекими партнерами приносять багато хвилювань, можливі зриви планів. Невдалі дні для звернення до суду, за юридичними консультаціями, а також для візитів в офіційні та громадські організації. Щоб не постраждала ваша соціальна сфера життя, слід стримувати свої почуття і емоції. Друга половина місяця принесе гармонію і можливість виправити і поліпшити те, що невірно зроблено раніше.

Близнюки

Сприятливий період для розкриття своїх інтелектуальних можливостей, реалізації своєї індивідуальності через слово або письменство. Успіх чекає творчих людей та громадських діячів. Озвучуйте свої бажання, вносьте пропозиції, пишіть або виголошуєте промову і ваші труди будуть помічені й оцінені. Цілеспрямованість, концентрація, воля, здатність вживатися в образ, принесуть успіх у справах. Також слід враховувати те, що невдачі осмислюються з великим трудом. Багато хто бачить всю картину в цілому, при цьому може бути недостатня увага до тонких поворотів думки. Поїздки більшою мірою пов'язані з відпочинком або розвагами.

Рак

Початок серпня – критичний період для сімейного бюджету, будь-які партнерські відносини перебувають під загрозою. У другій половині серпня, ситуація значно покращиться. Підвищується емоційність у питаннях особистих і ділових взаємин, вимогливість до партнерів. Чутливість, ранимість, може ретельно ховатися за напускною важливістю. Виникає гостра потреба в ніжності і розуміння. Люди з тонкою душевною організацією схильні до «зацикленість» на своїх сентиментальних спогадах. Пар, що переживають кризу взаємовідносин, можуть виправити ситуацію в кращу сторону, в цей період легше зблизитися з романтичним партнером.

Лев

Перша половина місяця створює атмосферу нервозності і дратівливості. Несприятливий період для будь-яких справ і починань, а фінансові операції можуть принести збитки. Роботу і справи, які вимагають самодисципліни і витримки, краще планувати на другу половину серпня. Багато прагнуть до свободи дій будь-яку ціну, через що можливі несподівані непорозуміння, неприємні зміни на роботі. Особливе занепокоєння доставлять спільні гроші. Але у другій половині серпня, багато неприємностей зникне, тому, не переживайте. Зайва збудливість і хвилювання за дрібниці, призводить до сильного навантаження на нервову систему і порушень ритму серцевої діяльності.

Читайте такожАстролог склала гороскоп на тиждень 20 - 26 липняДіва

Самовпевненість і наполегливість у вираженні своїх ідей та інтересів, допомагає досягнути бажаного. З'являється інтерес до інтелектуальних ігор, активізується розумова сфера. Число громадських зв'язків зростає. З начальством і впливовими особами легко можна знайти спільну мову, внести пропозиції, висловити свої міркування. Добре йде робота, що вимагає розумових творчих зусиль. Багато відчувають ясність думок, приплив свіжих ідей. Хороший період для укладання вигідних угод, для початку відрядження. Можна вирішити суперечки або розбіжності з партнерами шляхом переговорів. Вдалий час для романтичної поїздки, зміни місця проживання, переїзду.

Терези

Посилюється сприйнятливість і чутливість, що веде до спонтанного і оригінальному відношенню до партнера. У романтичних стосунках можлива поява нових і сильних імпульсів, але навряд чи вони будуть тривалими. З'являються несподівані ділові та фінансові перспективи, цікаві пропозиції та контакти, незвичайні знайомства і зв'язки. Неординарність і екстравагантність допомагає у суспільному житті та сприяє набуттю нових можливостей. Особливо вдалі контакти з громадськими організаціями та незалежними групами, а також планування і спроби реалізації планів. Період сприятливий для відряджень у цілях встановлення відносин.

Скорпіон

Імпульсивність дій, прагнення до боротьби за кардинальні реформи на виробництві, в кар'єрі, підприємницьких справах, призводить до помилок. Обережність та дипломатичність і здоровий глузд, допоможуть уникнути того, про що згодом можна пошкодувати. Невдалий час для розв'язання проблем розподілу прибутку, повернення боргів, а також спадщини і аліментів. Будьте обережні при використанні різної техніки, водінні транспорту, проведення дослідів і експериментів. Перша половина серпня – не простий період для шлюбу або любовних стосунків. Друга половина серпня, приносить оновлення в професійній сфері, а також популярність і визнання.

Стрілець

Нові несподівані й цікаві знайомства дають сприятливі перспективи. Хороший період для вчених, політиків і громадських діячів, для приватних підприємців. Можливо переростання дружніх зв'язків в романтичні. Схильність до флірту, пригод, емоційному і духовному спілкуванню з партнером, роблять серпень запам'ятовується на довго. Хороший період для контактів з друзями, спільної участі у громадських та культурних заходах. У сім'ї можливі несподівані події швидше позитивного характеру, але супроводжуються клопотами і необхідністю якихось змін.

Козеріг

Зосередженість на своїх інтелектуальних устремліннях і самовираженні, допоможе вам досягти більш високих рівнів досягнень. Отримана інформація, нові знання і враження, спонукають багатьох до розкриття своїх творчих здібностей. Вас в цей період легше надихнути на звершення. Стати більш помітним можна завдяки своїм розумовим здібностям. Значно поліпшується стан людей, які мають серйозні захворювання. У другій половині серпня з'являються хороші можливості для встановлення зв'язків, для розв'язання особистих проблем. Сприятливі інтелектуальні ігри з дітьми, розвивальні заняття.

Водолій

Виникають обставини обмежують і це спонукає до різких дій, до розриву старих зв'язків, виникає бажання звільнитися від чогось. Комусь захочеться вже під впливом емоцій висловити наболіле. Можуть бути несподівані непорозуміння в особистому житті, в любовних або сімейних відносинах. Багатьох вабить новизна відчуттів, незвичайні зустрічі, романтичні побачення. У цей період найменше протиріччя може призвести до конфлікту і навіть розставання з давнім партнером. Чим вищий рівень духовного розвитку, тим легше пройде перша половина серпня. Не прив'язуйтесь до матеріального, направте енергію на самопізнання, внутрішню роботу.

Риби

Справи і обов'язки вимагають багато часу, відповідний час для пошуку роботи. Поїздки відбуваються у справі, з конкретною метою, немає часу на відпочинок і розваги. Багато стають емоційно стриманими, діють в рамках інструкцій і чітко виконують свої обов'язки. Ділових контактів стає більше, це гарний час для нарад, планування, складання звітів, наведення порядку. Успішна будь-яка робота, що вимагає зосередження, терпіння, посидючості, підвищеної уваги. Для творчих людей – складний період для нових проектів. Але роботи, розпочаті давно, виконуються правильно, хоч і повільно, зате впевнено розвиваються і, кінець кінцем, ви отримаєте задовольняє вас результат.