У вівторок на раків наваляться клопоти / фото ua.depositphotos.com

У вівторок, 27 грудня, Дівам варто готуватися до прибутку, вони зірвуть куш. Однак не всім так пощастить, карти Таро обіцяють Терезам низку невдач. Що чекає на інші знаки Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам можна видихнути і не переживати. У цей день все буде добре, ви можете присвятити час своєму хобі і навіть трохи полінуватися, робота нікуди не втече.

Телець

Карти Таро обіцяють Тельцям знайомство з людиною, яка зіграє велику роль в їхньому житті. Однак ви можете пропустити доленосну зустріч, якщо будете відволікатися на дрібниці.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає містичний день. Ви отримаєте знак від Всесвіту. Карти Таро радять уважно поставитися до такого пророцтва і зробити правильні висновки.

Рак

У вівторок на Раків наваляться клопоти. Підготовка до свят, генеральне прибирання або ж інші турботи можуть вас розлютити, проте навчитеся реагувати на такі події простіше.

Лев

27 грудня Левам доведеться потрудитися. Присвятіть собі роботі і нагорода за усю працю не змусить довго на себе чекати. 

Діва

Діви нарешті зможуть вирішити всі свої фінансові проблеми. На вас звалиться небувала кількість грошей. Однак варто пам'ятати, хвастощі і жадібність можуть закрити грошовий потік, після чого удача від вас відвернеться.

Терези

У вівторок Терези загрузнуть в проблемах. Карти Таро обіцяють вам розплату за помилки, які ви зробили в минулому. Необачність, злість і грубість привели до того, що тепер Терезам потрібно боротися з усіма складнощами на самоті.

Скорпіон

На Скорпіонів чекає ідилія. Можливо, варто задуматися про поповнення в своїй родині. Однак карти Таро радять не поспішати і обговорити таке важливе питання з партнером.

Стрілець

27 грудня Стрільцям потрібно зайнятися своїми боргами. Можливо, ви занадто довго не віддавали гроші, які позичили у друга. Або ж ви затягнули з виконанням доручення на роботі. У будь-якому випадку, прийшов час платити за рахунками.

Козеріг

Козероги зможуть домогтися успіхів. Ви будете проникливі і уважні, усі складні завдання будуть по плечу. Не бійтеся перетрудитися, у вівторок Козерогам варто вичавити зі своєї продуктивності максимум.

Водолій 

Карти Таро обіцяють Водоліям цікаві події, які вони точно надовго запам'ятають. Будьте готові до несподіваних сюрпризів, спочатку вони можуть здатися неприємними, але це не так.

Риби

Риби можуть посваритися з друзями. Ви приділяєте їм занадто мало уваги, а тому постарайтеся виправити ситуацію і запросіть їх на вечерю.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким загрожують розставання і сварки з коханими.

Вас також можуть зацікавити новини: