Терезів може "кидати" з боку в бік / фото ua.depositphotos.com

У середу, 5 квітня, Діви ризикують втратити кохану людину. А ось у Близнюків все буде добре, вони зможуть здолати ворогів. Що карти Таро обіцяють іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі нижче.

Овен

Овнам варто розслабитися, в їхньому житті настає період застою, але через це не варто переживати. Часом всім потрібно взяти паузу і трохи відпочити. Проведіть цей час саме так.

Телець

Тельцям потрібно взяти себе в руки. Вас скувала нерішучість, через це ви можете позбавити себе чогось дуже хорошого. Наберіться сміливості, потрібно діяти.

Відео дня

Близнюки

Карти Таро обіцяють Близнюкам хороший день. Ви зможете перемогти ворогів і нарешті поставити на місце своїх кривдників. Однак не варто впиватися владою, вчиняйте розумно і благородно.

Рак

5 квітня Ракам варто уважно озирнутися. Ви можете отримати важливий знак від всесвіту. Постарайтеся його не упустити.

Лев

Леви зациклені на грошах. У середу вам варто відпустити всі питання про фінанси. Задумайтеся про те, що куди важливіше грошей - прийшов час зайнятися своїм духовним розвитком.

Діва

Дівам варто бути уважнішими до почуттів своєї другої половинки. Ви могли образити кохану людину, а тепер вона може піти. Втрата обранця сильно вас засмутить.

Терези

Терезів може "кидати" з боку в бік. Ви часто впадаєте в крайнощі і втрачаєте рівновагу. Постарайтеся впорядкувати думки і знайти гармонію, інакше на вас чекають проблеми.

Скорпіон

Скорпіонам варто перестати гнатися за своїми мріями, яким не судилося збутися. Оцініть ситуацію тверезо. Ви ризикуєте опинитися на краю прірви. 

Стрілець

У житті Стрільців настане логічне завершення певного етапу. Будьте готові попрощатися з минулим. Попереду на вас чекає тільки щастя.

Козоріг

Карти Таро радять Козерогам відмовитися від суперечок і скандалів. Ви оточили себе людьми, які приносять вам лише негативні емоції. Можливо, варто відмовитися від спілкування з токсичними особистостями.

Водолій

5 квітня Водолії будуть веселитися і жартувати. Ви сповнені сил і можете зробити великий прорив. Однак для цього Водоліям варто все гарненько обміркувати.

Риби

Риби отримають заслужену нагороду. Карти Таро обіцяють вам хороший день, не переставайте вірити в диво. І не забувайте про принцип бумеранга, добро, як і зло, завжди повертається.

Нагадаємо, раніше астрологи розповіли, що справжнє диво увірветься в життя трьох знаків Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: