Для знаків Зодіаку підібрали казки / колаж УНІАН, скріншот, фото ua.depositphotos.com

У мережі для кожного знака Зодіака підібрали казку, яка якнайкраще відповідає їхньому духу.

Овен - "Рапунцель"

У Старших Арканах Таро Овен пов'язаний з картою Вежі і з точки зору фізичної форми є знаком, керуючим головою і волоссям. Також Овен управляється Марсом і в своїх кращих проявах втілює архетип безстрашного героя і безрозсудного романтика. За сюжетом ж казки, Рапунцель - красива дівчина з прекрасними довгим волоссям, яка приречена на ув'язнення у вежі. А принца, який рятує її, не лякають висота і відьми.

Тілець - "Красуня і чудовисько"

Тільцем керує Венера, планета любові, краси та цінностей. Найчастіше Тільці прирівнюють красиву зовнішність до сильного характеру, а потворність - до недоліків. Головний герой казки "Красуня і чудовисько" був проклятий якраз за поверховість та розпусну натуру - по суті основні гріхи представників даного земного знака.

Відео дня

Близнюки - "Румпельштільцхен"

"Румпельштільцхен" - казка братів Грімм про злого карлика, здатного створювати золото з соломи. А Близнюки - вправні у грі слів, досить розумні, щоб змусити когось виконувати свою роботу, а також схильні до невиконання обіцянок. Між історією Румпельштільцхена і цим мінливим повітряним знаком дуже багато що збігається.

Рак - "Попелюшка"

Рак керує четвертим будинком дому і пов'язаний з архетипом матері. По суті, історія про Попелюшку, одна з найстаріших і найбільш універсальних казок, включає у себе як злу мачуху, так і чарівну матір - фею-хрещену.

Лев - "Принцеса і жаба"

Лев, безсумнівно, самий царствений знак Зодіаку, і він чекає визнання своєї винятковості від всіх інших. А головний герой казки принц, перетворений в жабу, попри свій скромний вигляд, вимагає королівське звернення до себе, подушки і місце за столом.

Діва - "Червона Шапочка"

Що стосується фізичного тіла, Діва управляє кишечником, і в деяких версіях цієї казки наївна Червона Шапочка звільняється з черева голодного вовка. Також у старших арканах Таро Діва пов'язана з картою Відлюдник, на якій зображена фігура в капюшоні, що тримає ліхтар просвітлення. Якщо розглядати історію Червоної Шапочки як історію відступу, посвячення та усвідомлення через випробування, то вона - відлюдниця у капюшоні та сила пробудження.

Терези - "Принцеса на горошині"

Терези, як правило, дипломатичні, приємні, надзвичайно нерішучі та легко пристосовані до зміни соціальної динаміки та особистих очікувань. "Принцеса на горошині" - це історія про хлопчика-принца, який подорожує по всьому світу і не може знайти потрібну дружину. Одного дощового вечора передбачувана принцеса постукала у двері замку в пошуках притулку від бурі, і їй відкрили... Терези - природжені господарі, готові відкрити двері і підготувати кімнату для гостей, навіть якщо існує велика ймовірність, що їх розвели. А ось здатність принцеси відчувати горошину серед товстої стопки матраців говорить про здатність Терезів інтуїтивно відчувати, коли щось йде не так.

Скорпіон - "Спляча красуня"

Скорпіон керує восьмим будинком сексу, смерті та відродження, а "Спляча красуня" - казка, яка торкається всіх трьох тем. На новонароджену дитину накладено прокляття, яке вступить в силу, коли вона перетне підлітковий поріг статевої зрілості. Через чарівний пил смерть перетворюється на століття сну, і розбудити принцесу може тільки поцілунок справжнього кохання.

Стрілець- "Джек і бобове стебло"

Стрілець - найазартніший гравець зодіаку. А головний герой казки - красень Джек готовий поставити корову, годувальницю сім'ї, на жменьку чарівних бобів. Однак, завдяки дурній удачі та агресивному оптимізму, ставка Джека окупається, як це часто буває у Стрільців в реальному житті.

Козеріг - "Троє поросят"

Козеріг - кардинальний земний знак, яким керує суворий Сатурн, планета уроків і спадщини, важкого і правильного шляху. По суті, казка "Три порося" - притча про важливість старанності, наполегливої праці і побудови міцного фундаменту, одночасно ілюструє жахливі наслідки короткого шляху.

Водолій -  "Гидке каченя"

Водолій - знак, який не схожий на інші. Керований Ураном архетип Водолія - це аутсайдер і той, хто повинен подолати сумніви, щоб виконати своє дивне призначення. Цей меседж можна легко побачити в "Гидкому каченяті", де молодий лебідь, оточений качками, вважає себе неповноцінним.

Риби - "Русалонька"

Рибами керує Нептун, названий на честь бога моря і представлений у погляді і велінні прямолінійним королем Тритоном у "Русалочці". Риби - знак Зодіаку, готовий відправитися на самі глибини та самі скелясті береги в ім'я кохання. І Аріель з тих, хто проміняє свій явно чудовий риб'ячий хвіст і оперний голос на німе прямоходіння.

Вас також можуть зацікавити новини: