Раку зірки радять спробувати сили в новій сфері / REUTERS

Повня 2 жовтня дасть старт білій смузі удачі в житті чотирьох знаків Зодіаку, обіцяють астрологи.

Про це пише slovofraza.

Тілець

Тільцям до повного місяця 2 жовтня варто приурочити відкриття власної справи. Всі ризиковані заходи і дії принесуть вам тільки користь і приємні бонуси. Гороскоп каже, що ви загрузли в рутині і радить кардинально змінювати свої цілі. бо ризикуєте не зрушити з місця ніколи.

Відео дня

Читайте такожАктор, зірка "Спіймати Кайдаша" Тарас Цимбалюк: після інституту ти нікому не потрібен... покі не відростив волосся я грав лише бандитів та охоронців " Ашану"Рак

Раку зірки радять спробувати сили в новій сфері. Рак блискуче генерує унікальні ідеї. Записуйте їх і постарайтеся робити перші кроки у втіленні задумів. Зірки радять також обзавестися помічниками. 

Терези

Терези завтра з самого ранку відчують радісний настрій і полегшення, адже проблеми відступлять самі по собі. Радує і той факт, що оточуючі почнуть з підвищеною увагою ставитися до вас.  

Водолій

Згідно астропрогнозу для знака зодіаку Водолій повня 2 жовтня стане не просто сприятливою датою, але справжнім шансом кардинально змінити життя в кращу сторону. Ви проявите мудрість, що дозволить позбутися від зайвих завдань і непродуктивних дій. З'явиться важлива людина, яка стане люблячою другою половинкою або ж досвідченим і впливовим професіоналом, готовим поділитися безцінними знаннями.

У жовтні пройде відразу дві повні. Астрологи попередили про небезпеки рідкісного явища.