Дзеркальна дата сьогодні-повір'я / depositphotos.com

Нумерологи і фахівці з езотерики стверджують, що двійка - одне з найбільш енергетично сильних чисел. Перша дзеркальна дата лютого 02.02.2022 - унікальний день, щоб налагодити абсолютно всі сфери свого життя. Вам не знадобиться нічого, крім власного бажання і стрілок на годиннику. Що і як потрібно робити сьогодні - читайте далі в матеріалі.

Раніше ми говорили про те, коли настане наступна дзеркальна дата 2022.

Дзеркальна дата 02.02.2022 - поради нумерологів

Сьогоднішній день особливий хоча б тому, що наступна подібна дзеркальна дата трапиться аж через 100 років - 12.12.2121. І цей факт доводить містичні властивості унікальної дати.

Відео дня

Вважається, що двійка - символ збагачення, саме тому сьогодні удача буде супроводжувати тих, хто хоче матеріальних благ. Особливо сприятливим день виявиться для представників творчих професій, а також тих, чия діяльність пов'язана з фінансами. Якщо у вас є мета або ідея - напишіть її (або їх, якщо багато) на листку паперу і сховайте в затишне місце. Побачите самі - незабаром мрії почнуть збуватися.

Читайте такожПриховані здібності знаків Зодіаку: магічний дар за датою народженняКрім того, двійка уособлює союз двох стихій, двох людей, двох подій. 2 лютого - ідеальний день для взаємодії з партнером і налагодження особистого життя. Сьогодні можна помиритися з коханою людиною, якщо ви в сварці, відновити колишні відносини або просто влаштувати спільне дозвілля з чоловіком або дружиною. Головне - мислити при цьому позитивно, не допускати негативних установок.

Загадати бажання можуть ті, хто точно знає, чого хоче, і готовий попросити про це у Вищих сил. Для цього вам потрібно 2 лютого 2022 року підійти до годинника, коли стрілки покажуть 22:22 і подумки озвучити свою мрію. Пам'ятайте про те, що бажання має бути благим і стосуватися тільки вас. Категорично заборонено направляти свою енергію в негативне русло і бажати щось погане - скоєне повернеться вам сторицею. 

Що можна робити 2 лютого

Ви повинні розуміти, що дзеркальна дата сьогодні - це день спокою, смирення і м'якої енергетики. Саме тому важливо спрямувати свої ресурси на впорядкування простору. 2 лютого ви можете:

  • просити вибачення, миритися;
  • медитувати, слухати себе і мріяти;
  • складати перелік цілей і планів;
  • загадувати бажання;
  • проводити час з близькими людьми.

Головне - не сприймати цей день, як останній шанс. Розумійте, що 2 лютого 2022 року - просто черговий "подарунок" від Всесвіту, коли він готовий втілити ваші мрії в реальність.

Що сьогодні не можна робити

У цей день концентрація різних енергій буде настільки велика, що ви можете відчути не тільки приплив сил, але і провокації з боку злих духів. Саме тому нумерологи забороняють:

  • сваритися, пліткувати, ображатися;
  • керуватися емоціями;
  • піддаватися на провокації;
  • давати і брати в борг;
  • здійснювати необдумані вчинки, поспішати.

Амбіції і імпульси вам сьогодні не помічники. Перед тим, як що-небудь зробити, 100 разів подумайте. Слухайте свою інтуїцію і голос розуму, не порушуйте заборони, щоб не налаштувати тонкі матерії проти себе.

Вас також можуть зацікавити новини: