Пропонуємо список правил, які допоможуть загадати бажання 7 липня / svadbagoda.org

Дзеркальна дата — це день з особливою енергетикою, яка посилюється за рахунок магічного збігу чисел.

Це збіг зробить звичайний день 7 липня щасливим, пише slovofraza.

Магія числа 7

Відео дня

Читайте такожВідомий астролог назвав знаки Зодіаку, для яких у липні почнеться біла смугаВ нумерології сімка є божественною, тому вважається головним і найбільш могутнім числом. Це цифра прониклива, але обережна: вона не відкриває великих таємниць. Сімка не любить магів та ворожок, які намагаються з її допомогою дізнатися майбутнє або пізнати непізнане. Вона — хранителька секретів, і її цікавить духовний світ людини. Якщо 7.07 ваш матеріальний початок візьме гору над духовним, приготуйтеся до удару долі, який може призвести до великих проблем. Оскільки сімка служить духовним людям, дуже важливо перейнятися духом цього дня, зазирнути всередину себе і прислухатися до голосу серця. Тільки щирі бажання, несуть благо духовному початку, точно і швидко дійдуть до вищих сил.

Як загадати бажання 7 липня

Пропонуємо список правил, які допоможуть загадати бажання 7 липня так, щоб все зайве пішло з життя, а його місце зайняли щастя і удача. Для швидкості ефекту важливо відстежити точний час, коли на годиннику буде 7 годин і 7 хвилин. Підійде і таке ж вечірній час, 19:07. За хвилину до настання 07:07 або 19:07 потрібно озвучити своє бажання. Ми радимо використовувати принцип візуалізації, який допоможе у фарбах передати бажане.

Як загадати бажання і яким чином його краще сформулювати, ми покажемо на простому прикладі: «Я хочу щасливе життя». А ви перефразуєте зазначений приклад згідно з своєю мрією.Правило Nо1: використовуйте даний час. Важливо думати про своє бажання так, немов воно вже здійснилося. Замість «Я хочу щасливе життя» запишіть: «Я живу щасливим життям». Використовуючи даний час, ви даєте установку, що мрія стала реальністю. Це необхідно для того, щоб позбавити себе сумнівів і налаштуватися на втілення бажаного.Правило Nо2: більше конкретики. Призначте точний час, протягом якого ваша мрія може і повинна виконатися. Число 7 дуже підступно, тому ви можете прочекати виконання задуманого 3, 5, а то й 7 років. Тому формулюйте конкретно: «Я почав жити щасливим життям в цьому 2020 року». Ви навіть можете вказати місяць та точну дату, морально налаштувавши себе на виконання загаданого в строк.

Читайте такожАстрологи назвали знаки Зодіаку, для яких середина літа стане доленосноюПравило Nо3: формулюйте бажання чітко. Ви повинні знати, чого саме ви хочете і як цього досягти. Ваше бажання має бути ємним, зрозумілим і конкретним, тому перш ніж загадувати бажання, приведіть до ладу власні думки і почуття. Якщо ви мрієте знайти хорошу роботу, зустріти споріднену душу, купити новий автомобіль, то обов'язково вкажіть це. Наприклад, «Я хочу отримувати багато грошей» звучить туманно і навіть небезпечно. Адже при цьому не зрозуміло, як ви хочете заробити ці гроші, на що ви їх будете витрачати і, власне, навіщо вони вам потрібні.

Правило Nо4: вірте в краще. Зарядіть своє бажання позитивними емоціями. Уявіть собі, як ви будете раді і щасливі, коли ваша мрія здійсниться.

Правило Nо5: вся справа в деталях. Щоб наблизитися до своєї мрії, візуалізуйте не тільки саму мрію, але і пов'язані з нею подробиці, аж до самих дрібниць. Наприклад, якщо ви хочете щасливу і повну достатку життя, то уявіть свій будинок, свій настрій, атмосферу і навіть емоції близьких. Можете також окреслити в розумі приємні події і звук повідомлення на телефоні, інформує про нарахування заробленої плати.