Екстрасенс Марія Тиха / Скріншот YouTube

Сьогодні ранок українців почався з хороших новин - знову підірвано Кримський міст. Можете сказати, як це вплине на нас?

Після підриву Кримського мосту Росія помститься. Карти Таро чітко показують, що будуть обстріли. РФ не заспокоїться і продовжить нас тероризувати. Також буде якась ситуація, пов'язана з землею. Поки напевно не розумію, що саме це може бути, але є ймовірність появи нових вірусів. 

Росія - країна, яка ні перед чим не зупиниться. Скажіть, до чого ще нам варто готуватися найближчим часом?

Відео дня

Як я вже говорила, росіяни продовжать нас обстрілювати. Це може бути з акваторії Чорного моря, побоюватися варто дронів і фосфорних бомб. Під загрозою, в першу чергу, Херсон. Ще мені не дуже подобається ситуація в Харкові, Києві, Сумах, Львові та Одесі. Крім того, є небезпека підриву Кременчуцької ГЕС.

З плюсів - найближчим часом буде обмін полоненими, понад 100 осіб. Також Збройні сили України будуть повільно, але впевнено просуватися вперед, вони продовжать деокупацію територій. Тобто українські військові будуть "відкидати" окупантів на деяких напрямках, а з деяких вони і самі будуть тікати. 

Зовсім недавно нас лякали тим, що окупанти можуть підірвати Запорізьку АЕС. Ця загроза минула чи все ще зберігається?

Коли я дивилася ситуацію з Запорізькою АЕС на картах, то найбільша небезпека виходила від п'ятого реактора. Перший реактор є основним, шостий - небезпечним. Четвертий реактор загарбники також намагалися замінувати, але там сталася якась ситуація і їм це не вдалося. Але, я думаю, що аварія статися все-таки може.

Мені не подобається ситуація в Києві, - екстрасенс / фото Київська міська військова адміністрація

Ви сказали, що ЗСУ продовжать звільняти наші території від російських окупантів. Тобто, я правильно розумію, що зовсім скоро ми можемо повернутися до своїх кордонів?

Так, ми можемо повернутися до всіх своїх кордонів, але тільки військовим шляхом. Ніяких мирних договорів з Росією, поки при владі диктатор Володимир Путін, не буде. Єдиний варіант - це зміна влади РФ. Тільки в такому випадку, можливо, ми підемо на мирну угоду. У будь-якому іншому - ні.

Коли настане розквіт України?

Трансформація України вже почалася. Ми вже лідируюча країна, ми показали, хто ми. Можна вважати, що наш розквіт вже йде, але в повному обсязі ми його відчуємо тільки після повного припинення бойових дій.

Маріє, що чекає на Росію найближчим часом?

Буде ще один похід на Москву, але ближче до осені. У країні-агресора буде переворот. Його може здійснити як Євген Пригожин, так і інші високопоставлені люди в Росії. Карти вказують на якихось бізнесменів.