Гороскоп Близнюки на грудень 2022 / ua.depositphotos.com

Астрологи кажуть, що останній місяць зими у Близнюків буде неоднозначним: коли хочеться бігти, потрібно буде зупинитися, а коли захочеться відпочити - доведеться попітніти. Не намагайтеся стрибнути вище своєї голови, зупиніться і побережіть сили - у новий рік краще входити при доброму здоров'ї та гарному настрої. 

Гороскоп кар'єри на грудень 2022

У Близнюків грудень 2022 року буде непростим. Роботи буде море, але і енергії - хоч відбавляй, тому ви з усім впораєтеся. А якщо потрібно, то й іншим допоможете. 

Ніхто не помічає, як ви гарцуєте на коні? Це тільки здається: не турбуйтеся, ви - на виду. Так що злазьте з коня, адже в середині грудня вам знову на нього залазити. Можуть з'явитися справи, в яких доведеться відстоювати свої інтереси: потрібно, щоб і ви, і кінь відпочили.

Відео дня

В кінці місяця тримайте себе за рукав щоразу, коли збираєтеся щось купити: є ризик занадто багато витратити. 

Гороскоп кохання на грудень 2022

У другій половині грудня у неодружених Близнюків з'явиться шанс познайомитися з цікавою людиною. Причому, цікавити вона вас буде куди більше за інших і, швидше за все, не тільки в грудні 2022. 

Близнюкам сімейним або майже сімейним потрібно буде набратися терпіння: є ймовірність конфлікту зі своєю другою половинкою. Але це все тому, що скоро - Новий рік, а перед Новим роком всі трохи стомлені. Будьте м'якшими та терпимішими - і лаятися буде ні з ким.  

Гороскоп здоров'я на грудень 2022

Щоб в останній місяць року у вас самих теж не здали нерви - не перепрацьовуйте. Приведіть організм в рівновагу. Так - скоро Новий рік, так - ви знову нічого не встигаєте (як й інші, до речі). Але через це небо не впаде на землю. 

Тому бережіть свої сили, ляжте й поспіть, як годиться - 8 годин. І більше свіжого повітря - "повітряному" знаку воно буде замість ліків. А якщо захочете, вирушайте в подорож - зірки сприяють цьому. 

Вас також можуть зацікавити новини: