Гороскоп для Овна на січень 2024 / ua.depositphotos.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Овнів на січень 2024 року. Що другий місяць зими принесе саме вам - читайте в детальному прогнозі.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Що чекає на Овна в січні 2024

Овни, судячи з усього, січень 2024 року - ваш місяць. З приходом зими минулі печалі забудуться. Тих, хто плідно працював на початку року, може чекати просування по службі. У кар'єрі та особистому житті настане біла смуга. Перешкодити щастя можете тільки ви самі.

Відео дня

У січні 2024 року мольфар попереджає про перепади настрою і песимізм без видимих на те причин. В такому стані ви можете наговорити зайвого. Більше дихайте свіжим повітрям. Він розвіє похмурі думки.

Загалом, січень 2024 року пройде без ексцесів. Якщо і будуть виникати труднощі, то подолати їх Овнам не складе труднощів. Представники знака зможуть отримати все, що побажали, і досягти цілей, які собі поставили. Але потрібно пам'ятати, що в січні завзятість і праця майже нічого не вирішують. Куди важливіше вірити в успіх, дивитися на те, що відбувається оптимістично.

На початку місяця виникне бажання підкорювати нові вершини. Ймовірні нові захоплення, відрядження, зустрічі з партнерами. Овну буде важко налаштуватися на вирішення дрібних питань. Рутинні справи можуть валитися з рук. Якщо ви планували ремонт, краще зайнятися ним в інший час.

Січень 2024 року відмінно підходить для подорожі в іншу країну, гарного відпочинку. У другій половині місяця я обіцяю зустрічі зі старими друзями і далекими родичами. Можливо, варто відвідати рідні краї або зателефонувати близьким людям, з якими давно не спілкувалися.

У січні на Овнів чекає багато спілкування. Не завжди розмови будуть приємними. Деякі люди можуть розчарувати. Що б не почули, намагайтеся не втрачати самовладання. Ви ризикуєте зопалу зробити те, що потім обернеться проти вас. Найбільше порадують контакти зі старшими родичами. Ймовірно, вам нададуть допомогу, на яку розраховували, або піднесуть подарунок.

Любовний гороскоп

У січні одиноким жінкам Овнам пощастить у коханні. Новий зв'язок може призвести до підвищення статусу, поліпшення добробуту. Імовірний шлюб за розрахунком. Для чоловіків Овнів місяць не багата любовними пригодами. Зараз ви занадто цінуєте свій комфорт і не готові працювати над відносинами. Протилежна стать відчуває це і тому може уникати зустрічей. Якщо дуже хочеться покінчити з самотністю, почніть з дружби.

Сімейні Овни 27 січня 2024 року отримають можливість поставити крапку в сімейних конфліктах. У цей день приходять несподівані ідеї. Не ігноруйте внутрішній голос. Шанси поліпшити атмосферу в родині великі. Пам'ятайте, що у всьому повинен бути баланс. У колі сім'ї, перш за все, має бути спокійно і комфортно.

Гроші та кар'єра

 Матеріальне становище в січні істотно не зміниться. Можливо надходження великої суми грошей в кінці місяця. Я раджу зберегти її для потреб сім'ї та поліпшення житлових умов.

У другій половині січня на багатьох Овнів чекають зміни в кар'єрі. Наскільки вони будуть приємними, залежить від першого півріччя. Згадайте, яке насіння ви посіяли? То і зійде, такими і будуть плоди. Досягти чогось з нуля навряд чи вийде. Для успішних проектів знадобляться свіжі знання, небачена завзятість і ініціативність.

Здоров'я

За гороскопом в січні у Овна не передбачається особливих проблем зі здоров'ям. Навпаки, захисні сили організму зміцнюються, зростає енергія, поліпшується робота всіх органів. Це не дає гарантії від усіх хвороб. Овнам слід пам'ятати про свої слабкі місця, займатися профілактикою, дотримуватися стандартних правил гігієни. У разі перепадів настрою важливо не вживати алкоголь, а виходити на вулицю або на балкон подихати свіжим повітрям. Також будуть корисні піші прогулянки.

У січні 2024 року слід остерігатися падінь, травм, пов'язаних зі спортом і необережним приготуванням їжі. В ожеледь не ризикуйте, взувайте зручне взуття з нековзною підошвою. Під час готування намагайтеся не відволікатися на розмови або цікавий серіал. Власникам автомобілів слід виключити швидку їзду. Для підтримки бадьорості і гарної форми в січні Овнам добре підійдуть заняття йогою, духовні практики. Можна займатися фітнесом, аеробікою, боротьбою, але в міру.

Сприятливі дні: 2, 5, 14, 17, 20 січня.

Несприятливі дні: 22, 26, 28, 30 січня.

Вас також можуть зацікавити новини: