Гороскоп для Риб на січень / pixabay.com

Мольфар Макс Гордєєв склав гороскоп для Риб на січень 2024 року. За його словами, перший місяць нового року навряд чи можна назвати простим для Риб. Але при цьому будуть переважати позитивні і яскраві події.

Складнощі будуть пов'язані з уразливістю психоемоційної сфери тих, хто народився під знаком Риби. Через мінливого психоемоційного фону почне з'являтися плаксивість, нервозність, вразливість. Особливо важко буде тримати себе в руках у першій половині січня. Якщо вам вдасться впоратися з емоціями, то ви зможете продемонструвати оточенню високий професіоналізм, зібраність, вміння помічати деталі.

Макс Гордєєв в Instagram instagram.com/maxgord

Відео дня

Що чекає на Риб в січні 2024 року

Другий місяць зими виявиться для Риб періодом протиріч. З одного боку, їм буде важко діяти через зниження рівня енергетики і нестабільного настрою. З іншого боку, для представників знака відкриється перспектива просування на роботі. Ви зможете продемонструвати свої організаційні здібності, якими без сумніву володієте.

У січні Риби принесуть чимало користі спільній справі, озвучивши цікаві ідеї і розкривши нові напрямки розвитку. Начальство і колеги обов'язково це оцінять. Однак деякі з вас будуть демонструвати метушливість, імпульсивність, що може створити ряд перешкод, як в діловій, так і в особистій сфері. Я рекомендую проявити більше розсудливості та стриманості.

Якщо віддати керівну роль розуму, все у вашому житті буде відбуватися гладко. Ви отримаєте відмінні результати в будь-якій справі, за яке візьметеся. В середині місяця Риби можуть потрапити в полон ілюзій. Вам буде здаватися, що оточення сприймає вас в негативному світлі. Звідси виникнуть передумови до розбіжностей і конфліктів.

Ці тенденції особливо сильно проявляться в діловій і суспільній сфері. В особистому житті ви будете штучно створювати привід для ревнощів і образи. Лише до кінця місяця пристрасті вляжуться. Ваш потенціал знову зросте, з'являться можливості і бажання для зміцнення ділових і особистих зв'язків.

Любовний гороскоп

Перший місяць року Рибам буде не до любовних пригод. На перший план вийдуть питання, пов'язані з кар'єрою, встановленням нових ділових зв'язків. Відкритими для романтики будуть лише ті, хто шукає кохання або тільки недавно завів роман.

Риби, що знаходяться в любовному союзі, можуть задуматися про переїзд і почати будувати плани спільно з другою половинкою на проведення цього заходу. Сам переїзд відбудеться не раніше кінця року.

У сімейних парах може статися розлад. Вам і вашому партнерові буде важко розуміти одне одного, через що виникнуть розбіжності. Постарайтеся не давати коханій людині приводу для сварки. Чітко висловлюйте свої бажання і думки - це полегшить взаєморозуміння. Рибам не бажано планувати на січень весілля. Ближче до кінця місяця у вас може виникнути бажання флірту на роботі, будьте обачні.

Гроші та кар'єра

З матеріальної точки зору січень виявиться благополучним для Риб. У великій мірі цьому сприятиме проявлене вами працьовитість. Вже на початку місяця можна очікувати надходження солідних сум. Ближче до кінця січня матеріальне становище зміцниться завдяки укладенню вигідних фінансових угод.

Завдяки визнанню вашої професійної майстерності у вас з'являться нові можливості. Кар'єра може зробити крутий поворот, будьте до цього готові. Упор в цьому місяці потрібно робити на комунікацію і вміння працювати в команді. Успіх спільної справи багато в чому залежить від згуртованості і єдності думок в колективі. Чи не розслабляйтеся завчасно, віддаючись передсвяткової суєті.

Здоров'я

У першій половині місяця вам варто уникати перевтоми. Нехтування відпочинком може серйозно підірвати здоров'я. намагайтеся знаходити час для релаксації, піднімайте імунітет, вживаючи свіжі ягоди і фрукти. В середині січня можуть виникнути проблеми з роботою шлунково-кишкового тракту. У цей період приділіть увагу своєму харчуванню.

Було б непогано ввести на регулярній основі помірні фізичні навантаження, наприклад годинні тренування в спортзалі 2-3 рази в тиждень. В останній декаді місяця ви будете почувати себе непогано, постарайтеся підтримувати цей стан здоровим способом життя.

Сприятливі дні: 1, 6, 10, 15, 19, 23, 27.

Несприятливі дні: 3, 8, 13, 17, 21, 25, 31.

Вас також можуть зацікавити новини: