Гороскоп для Стрільця в січні 2022 / depositphotos.com

Представники вогняного знака в січні не опиняться в числі відпочиваючих - перший мільйон ще не зароблений, а справи самі себе не зроблять. Астрологи радять не піддаватися емоціям і керуватися розумом. Тільки так у вас вийде досягти бажаних результатів.

Гороскоп кар'єри на січень 2022

Готуйтеся до швидкого кар'єрного зльоту / фото ua.depositphotos.com

Вже у перші дні місяця перед вами відкриються чудові перспективи. Цілком можливі привабливі пропозиції по роботі або зміцнення матеріального стану. Не дивуйтеся, якщо шанси Всесвіт пошле через знайомих - в період ретроградної Венери це нормально.

Зірки не радять відмовлятися від можливостей, але важливі договори краще укладати після 18 січня, коли вплив планет буде більш вдалим. Розслаблятися все одно не варто - уважно читайте папери і радьтеся з фахівцями, якщо сумніваєтеся в чомусь.

Відео дня

В третій декаді місяця Сонце в з'єднанні з Плутоном розкриє ще більш широкі можливості для вашої професійної реалізації. Але астрологи попереджають, що ваша пильність не повинна ослабнути.

Гороскоп кохання на січень 2022

Звертайте увагу на почуття, а не матеріальні блага / depositphotos.com

Одиноким Стрільцям в любові не особливо пощастить - ваш вектор буде спрямований на матеріальні блага. Саме тому ви станете розглядати партнерів лише з точки зору заможності і пред'являти завищені вимоги. Астрологи вважають, що в січні вам краще зовсім відмовитися від спроб знайти любов і зайнятися собою - ваше "притягнеться" саме.

Читайте такожЧотири знаки Зодіаку збагатяться в 2022 році-астрологиПредставники знака, у яких є пара, теж не повинні чіплятися за матеріальне становище. Навіть якщо у вас є деякі проблеми з фінансами, подумайте про позитивні моменти. Недостатня кількість грошей - найчастіше, не єдина причина сварок. І якщо ваш союз "на межі", подумайте, через що насправді.

Стрільцям в шлюбі астрологи радять приділити увагу дому та сім'ї. Займіться ремонтом, полагодите все, що зламано, купіть нові речі - загалом, зробіть максимум для того, щоб ваше житло стало ще більш комфортним. 

Гороскоп здоров'я на січень 2022

Налагоджуйте свій раціон / фото ua.depositphotos.com

Новий рік Стрільці зустрінуть у відмінному настрої і з міцним імунітетом, якщо не будуть переохолоджуватися. Особливо вразливе місце - горло, тому не пийте і не їжте холодного, носіть шарф і не перебувайте довго на вулиці. При виникненні будь-яких симптомів хвороби відразу звертайтеся до лікаря і не використовуйте народні методи.

Також зірки не рекомендують зловживати калорійною їжею. Низка свят вже закінчилася, а повернути фігуру в бажаний вигляд може бути не так просто, як здається. Якщо ви вже помітили, що погладшали, астрологи радять відмовитися від жорстких дієт. Кращий варіант - спорт, тривалі прогулянки, здоровий сон і правильне харчування.

Вас також можуть зацікавити новини: