Гороскоп на вересень для Терезів / ua.depositphotos.com

Астрологи стверджують, що продуктивною для вас буде друга половина вересня. Зараз найкраще подумати про своє емоційне і духовне благополуччя. Більше читайте, гуляйте на природі і відпочивайте - накопичена енергія стане в нагоді в середині місяця.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Постарайтеся не витрачати гроші без особливої потреби / ua.depositphotos.com

У першій половині місяця на вас буде негативно впливати Плутон, тому фінансова ситуація не порадує стабільністю. Уникайте серйозних фінансових операцій, підписання паперів та угод, пов'язаних з грошима. Також до 10 числа краще нічого не купувати - швидше за все, в майбутньому ви пошкодуєте про ці витрати.

З 13 вересня вас підтримає Сатурн, так що справи підуть угору. Колеги нададуть підтримку, начальство похвалить, та й в цілому, професійна сфера налагодиться. Триватиме цей аукціон зіркової щедрості до 21 числа.

Відео дня

З 22 по 24 число загостриться інтуїція і дар передбачень, так що, ви точно будете знати, з ким варто налагоджувати ділові зв'язки, а з ким - ні. 

Матеріальний аспект вересня досить стійкий, можливе отримання прибутку, пов'язане з нерухомістю.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Готуйтеся до низки конфліктів / pixabay.com

Самотні Терези втомляться від нескінченної гульні, а другу половинку так і не знайдуть. Зірки рекомендують звертати увагу на якість, а не на кількість партнерів.

Читайте такожМісячний календар снів на вересень: про що хоче попередити ВсесвітТі представники знака, які вже перебувають у відносинах, зіткнуться з нерозумінням партнера. Виявиться, що у вас різні цінності - духовні і матеріальні. Цей факт стане причиною ваших роздумів про розставання. Вирішувати ситуацію і знаходити компроміси краще до 11 або після 18 числа, тому що в цей тиждень Терези опиняться під впливом Місяця і Плутона.

Сімейні Терези теж будуть конфліктувати, але через гроші. Астрологи вважають, що варто зменшити витрати - ощадливість до грошей позбавить партнера від бажання сваритися з вами.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Ставтеся уважно до свого здоров'я / фото ua.depositphotos.com

З 1 по 10 вересня вплив Плутона буде настільки великим, що можуть початися проблеми з сечостатевою системою. Високий ризик появи запальних процесів, тому, якщо ви відчуєте нездужання - відразу йдіть до лікаря.

У період з 11 по 21 вересня можна записатися до стоматолога і зайнятися своїми зубами. Будьте уважні - 14 і 15 числа на Терезів вплине Чорний Місяць, тому видаляти зуби не рекомендується.

Остання декада місяця подарує вам відмінне самопочуття і розвинену інтуїцію. Даний час ви будете приділяти допомоги близьким і отримаєте від цього задоволення.

Вас також може зацікавити: