Що чекає Водолія у вересні / depositphotos.com

Перший місяць осені обіцяє легку невизначеність в особистому житті і роботі, але ненадовго. Ви повинні зібрати волю в кулак і зосередитися на тому, що для вас дійсно важливо. Направляючи енергію в потрібне русло, у вас вийде наблизити удачу і швидше отримати довгоочікувану винагороду.

Гороскоп кар'єри на вересень 2021

Водолії повинні сконцентруватися на бажаному / depositphotos.com

Особливо щасливим місяць виявиться для тих Водоліїв, які працюють в юридичній сфері. Навіть якщо багато питань відразу вирішити не вийде, то все одно саме у вересні ви знайдете вихід з тривалих проблем. 

Починаючи з 7 вересня, у представників повітряної стихії прокинеться тяга до роботи. Можливі корисні ділові знайомства. Зірки настійно рекомендують знайти час на навчання. Період з 19 вересня - найкращий час для того, щоб перейти від теорії до практики, від слів до дій. Зосередьтеся на важливому і, по можливості, залучіть до процесу якомога більше колег, інакше ризикуєте нажити заздрісників. 

Відео дня

В цілому, фінансове становище місяця досить спокійне. Виняток - люди, які працюють у сфері будівництва або нерухомості, у них дохід буде рости. Якщо хочете купити, продати, орендувати або здати житло - зірки не проти.

Гороскоп кохання на вересень 2021

Зірки обіцяють успіх в особистому житті / ua.depositphotos.com

Самотні Водолії мають всі шанси знайти собі другу половинку або розвинути відносини, які "стоять на паузі". Тригон Сонця з Ураном 7 вересня сприяє цьому, а Меркурій, що впливає на вас з 9 числа, прискорює процес. Сприятливий період закінчиться 23 вересня, так що, зволікати не бажано.

Читайте такожЛиха доля: 4 знакам Зодіаку ніколи не щастить у коханніПовітряні представники знака, у яких вже є пара, захочуть зміцнити відносини і ще більше зблизитися з партнером. Ідеальний варіант - організувати спільну поїздку, не обов'язково тривалу. Прогулянки і невимушене спілкування підуть вам обом на користь.

Сімейним Водоліям потрібно більше часу приділяти рідним, особливо, після 23 вересня. У колі близьких вас чекають приємні новини як особистого, так і побутового характеру.

Гороскоп здоров'я на вересень 2021

Кінець вересня-ідеальний час для занять спортом / Фото: depositphotos

З 1 по 9 вересня на вас будуть впливати Місячні Вузли, тому зірки рекомендують менше засуджувати інших і розібратися зі своїм егоїзмом. Якщо проігнорувати пораду, висока ймовірність" притягнути " до себе який-небудь недуга.

Не зашкодить профілактика щитовидної залози, особливо, якщо вона вас турбує. З 11 по 21 вересня - найбільш вдалий період. Вживайте в їжу морську капусту, рибу, горіхи, сухофрукти і продукти, багаті йодом. 13 і 14 вересня можна відвідати лікаря або зробити УЗД.

В кінці місяця самопочуття ваше буде відмінним, імунна система не підпустить жоден вірус. Раптовий приплив енергії направить до активного дозвілля. Можете записатися в тренажерний зал або на фітнес - регулярні тренування не тільки зміцнять здоров'я, але і збалансують енергію.

Вас також може зацікавити: