На початку лютого від деяких справ варто відмовитися, порадила астролог / ілюстративне фото flickr.com/carolsgardenofphotos

На початку лютого розпочнеться рік Тигра за східним календарем – 1 лютого буде молодик у Водолії, і настане Китайський Новий Рік. Протягом практично всього наступного тижня – з 31 січня до 6 лютого, Меркурій буде стаціонарним і, враховуючи це, не потрібно купувати гаджети й техніку, автомобілі, починати нові справи з документами та подавати важливі прохання чи заяви.

Гороскоп на тиждень для всіх знаків Зодіаку склала астролог Юлія Погорельченко й поділилася прогнозом з УНІАН.

Чого очікувати протягом тижня прогноз від експерта

Понеділок можна присвятити очищенню простору фізичного та інформаційного, наведенню ладу в думках, документах, контактах. Непоганий період для того, щоб подивитися, хто поруч з вами. День пов'язаний з глибоким розумінням себе і, якщо є бажання, можна побачити дорогу в майбутньому.

Відео дня

Вівторок – молодик, час мрій і складання планів, зокрема, на рік, раптом хтось ще це не зробив. Святкуємо Новий рік за східним календарем. День досить емоційний. Бажання сховатися і закритися від усіх зросте до вечора. День не підходить для важливих рішень. У цей день в ідеалі перечекати.

Середа буде спокійніша. Можливі якісь нестикування, порожні поїздки чи зриви домовленостей. Краще займатися поточною діяльністю й не братися за щось важливе.

Читайте такожЛюбовний гороскоп на лютий: кому загрожують спалахи ревнощів та розриви стосунківЧетвер – день з гармонійними енергіями. Чудово підійде для спілкування, творчих заходів, можна відвідати косметолога (спа-процедури, масажі), театр, виставку. Ймовірні незвичайні ситуації, які повернуть ситуацію вам на благо. 

П'ятниця буде насичена. Буде розворот Меркурія в директний (прямий – Ред.) рух, і через кілька днів можна буде сподіватися на активізацію всіх справ, які були "в стопі". Гармонійний аспект Марса і Юпітера додасть більше впевненості у своїх силах, продуктивності й адекватності у використанні своєї енергії. Аспект Сонця і Сатурна додасть відповідальності, серйозності. Можливо, хтось відчує на собі обмеження цього аспекту, хтось нарешті поставить зовнішні кордони.

Вихідний пройдуть активно й продуктивно. Щоб уникнути сварок, краще присвятити час активним видам діяльності, прогулянкам, спорту. Але ризик конфліктів і відсутності взаєморозуміння високий. Непогані енергії для одинаків, які водночас знизять конфліктність періоду.

Перша половина лютого буде більш спокійна, напруга зросте до другої половини місяця. Астролог порадила користуватися моментом.

Раніше з'явився гороскоп всіх знаків Зодіаку на 2022 рік. За прогнозами астрологів, в поточному році Козерогам, Дівам та Рибам "світить" колосальний фінансовий успіх.

Вас також можуть зацікавити новини: