Найкращими лікарями можуть стати Близнюки, спрогнозувала астролог / ілюстративне фото ua.depositphotos.com

Найкращими лікарями можуть стати люди, народжені під повітряним знаком Зодіаку, – це Близнюки.

Представники цього знака зазвичай мають хорошу професійну підготовку, а також доброзичливі та позитивні, розповіла астролог Людмила Булгакова tsn.ua.

За її словами у Близнюків більше пацієнтів, аніж у колег, оскільки ці зодіакальні представники можуть дивитися на пацієнтів як на добрих знайомих, а не як на піддослідних щурів.

Відео дня

Експерт додала, що хорошими лікарями можуть бути Діви та Раки. 

Астролог зазначила, що Діви – блискучі діагности, оскільки мають незвичайні аналітичні здібності й на роботі проявляють відстороненість та байдужість. 

"…Головне – нічого від них не приховувати, без точних даних представники знака за всього бажання навряд чи чим-небудь зможуть допомогти своїм пацієнтам…", – сказала Булгакова.

Співбесідниця повідомила, що Раки найчастіше здатні обрати для пацієнтів методи лікування, які здатні швидко їм допомогти, й не призведуть до негативних наслідків.

"…Раки як найемпатичніший знак Зодіаку мають рідкісний дар співчуття, який необхідний лікарю чи не більше, ніж професійні знання та навички…", – додала астролог.

Читайте такожТільки два дні для починань: астролог назвала загрози майбутнього тижняРаніше Людмила Булгакова поділилася, у житті яких знаків Зодіаку на першому місці знаходиться сім’я, а не кар’єра. За словами експерта, сім'я на першому місці у Раків, Риб та Тельців.

Довідка УНІАН. Близнюками називають людей, які народилися з 22 травня до 21 червня, Діви – люди, народжені з 22 серпня до 23 вересня, а Раки – це ті, хто святкує день народження з 22 червня до 22 липня.

Вас також можуть зацікавити новини: