Прогноз карт Таро на жовтень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Таро - це колода з 78 карт, яка з давніх часів використовується для ворожінь і ритуалів. Карти Таро не дають конкретних передбачень, а лише допомагають людині розібратися в собі і попереджають про можливі труднощі. Ми склали гороскоп карт Таро на жовтень 2023 для кожного знака Зодіаку і розшифрували значення кожної карти.

Відео дня

Овен

Мапа місяця: Башта

У жовтні для представників знака Овен настануть різкі та неприємні зміни, проте вони будуть передбачуваними. Ці зміни тривалий час назрівали. Ви завжди відчували, що вони неминучі. Хоча ці зміни морально вразять вас, вони допоможуть позбутися шкідливих та непотрібних аспектів вашого життя. На вас чекає довгоочікуване звільнення. Довга чорна смуга нарешті завершиться, а старі тривоги відійдуть у минуле.

Телець

Карта місяця: Лицар пентаклей

Карта вказує радить Тельцям докласти більше зусиль і зайнятися корисними справами у жовтні. Зараз не час для неробства та лінощів. Якщо ви виявите працьовитість, то зможете досягти багато чого. Гороскоп Таро для всіх знаків також передбачає спілкування з корисними людьми та успішні поїздки в жовтні, тому не обмежуйтеся домашньою обстановкою.

Близнюки

Карта місяця: Четверка чаш

Ця карта попереджає Близнюків: вас поглинули власні тривоги, і ви надто зосереджені на минулому. У такому стані ви втрачаєте теперішнє і не можете радіти життю. Вам слід відмовитися від негативних думок та звернути увагу на позитивні моменти у своєму житті.

Не відмовляйтеся від розвитку, починайте нові проекти і відкривайтеся для нових знайомств, замість жалості до себе. Карта також підкреслює важливість подолання внутрішніх сумнівів та невдоволення собою.

Рак

Карта місяця: Сімка жезлів

Карта віщує, що в жовтні Раки зіткнуться з боротьбою (необов'язково фізичною), але завдяки своїй завзятості вони зможуть здобути перемогу. Місяць розпочнеться з неприємних ситуацій, таких як втручання у особисті справи або спроба завадити вам досягти ваших цілей. Можливо, у вас знайдеться недоброзичливець. Однак до кінця місяця ви зможете досягти бажаного. Карта радить Ракам не погоджуватися на поступки цього місяця і бути наполегливими.

Лев

Карта місяця: Дев'ятка пентаклів

Для Левів жовтень має бути благополучним місяцем. Вам пощастить у багатьох справах, а проблеми легко вирішуватимуться. Винагорода за ваші зусилля не змусить довго чекати. Емоційний стан також буде добрим. Ви відчуєте, що зробили максимальний внесок і добре виявили себе.

Діва

Карта місяця: Туз чаш

У жовтні Діви насолоджуватимуться радісними моментами. Ваші звичайні будні будуть оживлені приємними подіями, такими як виконання бажань або прийом гостей. Також карта передбачає удачу в коханні та романтичний настрій. Дівам важливо не прогаяти момент щастя і насолодитися ним повною мірою.

Прогноз по картах таро на жовтень 2023 / фото ua.depositphotos.com

Терези

Карта місяця: Паж пентаклей

Прогноз карт Таро обіцяє вам успішний місяць у вирішенні ділових питань. У роботі та навчанні все складатиметься на вашу користь, а повсякденні завдання пройдуть гладко. Жовтень підходить для виконання будь-яких планів. Також у другий місяць осені у вас покращиться фінансова ситуація.

Скорпіон

Карта місяця: Суд

Суд - це карта, що віщує позитивні зміни. Ваш поточний кризовий стан незабаром буде вирішено, і ви відчуєте полегшення. Ви позбавитеся труднощів або насолодитеся виконанням давніх бажань. Загалом жовтень буде періодом матеріального та духовного процвітання.

Стрілець

Карта місяця: Помірність

Карта свідчить про те, що зараз у Стрільців є деякі труднощі, але скоро проблеми будуть вирішені, і ви відчуєте полегшення. Помірність приносить розслаблення, поліпшення відносин із близькими та вирішення конфліктів. Складні ситуації вирішуватимуться без скандалів, що раніше здавалося неможливим. Карта також радить Стрільцям вирішувати проблеми поступово, не поспішаючи.

Козеріг

Карта місяця: Королева мечів

Карти Таро попереджають Козерогів про можливий затяжний конфлікт. У жовтні ви можете почути критику, образливі слова та неприємну правду. Вирішення конфлікту вимагає часу та терпіння. Вас можуть спробувати змусити змінити свої плани заради чужих цілей. Карта радить залишатися спокійними, використовувати логіку, а не емоції, і бути обережними у спілкуванні з малознайомими людьми.

Водолій

Мапа місяця: Шістка жезлів

У Водоліїв у жовтні розпочнеться світла смуга. Труднощі вирішаться, і ваші надії збудуться. Ця карта часто вказує на закінчення важкого періоду та вирішення кризи. Крім того, жовтень буде сприятливим часом для сімейних та любовних стосунків.

Риби

Карта місяця: Жрець

У жовтні Риби зіткнуться з певним викликом. Можливо, це змагання, перевірка чи випробування. Ви маєте прийняти важливе рішення, яке може бути ключем до вашого майбутнього благополуччя. У цей період важливо діяти чесно і по совісті, інакше ви можете мати справу з негативними наслідками. Також, якщо у вас є бажання вчитися чогось нового, жовтень - чудовий час для цього. У навчанні вам допоможе авторитетний і мудрий наставник.

Вас також можуть зацікавити новини: