Ракам час оновити імідж / ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 14 серпня. Овни наб'ють грошима свій гаманець, а Скорпіони ризикують зіткнутися з невдачею. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість гороскоп на понеділок.

Овен

Овни потраплять під грошовий дощ. На вас чекає чудова можливість поліпшити своє фінансове становище. Для цього вам не доведеться витрачати багато сил, гроші будуть "добровільно" плисти у ваші руки.

Телець

Астрологи вважають, що Тельцям варто набратися сміливості. Ви давно хотіли щось зробити, не наважувалися через свої страхи. Женіть геть всі сумніви, вони лише заважають вам рухатися вперед.

Відео дня

Близнюки

У цей день Близнюки розкриють весь свій потенціал. Ви зумієте привернути до себе увагу начальства і навіть отримати підвищення. Не відмовляйтеся від можливості піднятися кар'єрними сходами.

Рак

Астрологи вважають, що Ракам час оновити імідж. Зробіть нову зачіску і не бійтеся змін. Це допоможе вам "освіжитися" і почати все з чистого аркуша.

Лев

Левам варто боротися зі спокусами і шкідливими звичками. Не дозволяйте розвагам витіснити усе дійсно важливе. Ваше життя може зруйнуватися, якщо ви вчасно не зупинитесь.

Діва

У понеділок Діви попрощаються з проблемами. Однак разом з ними з вашого життя може піти ще й близький друг. Можливо, він просто не зуміє приховати заздрість.

Терези

Терези можуть знайти те, що давно втратили. Ймовірно, це не буде чимось матеріальним. У вас є шанс знайти любов, сили для боротьби, віру в диво і багато іншого.

Скорпіон

Астрологи обіцяють Скорпіонам проблеми в особистому житті. Ви можете дізнатися, що ваша друга половинка є вовком в овечій шкурі. Обранець може принести у ваше життя чимало невдач.

Стрілець

У понеділок Стрільцям варто взяти вихідний. Відпочиньте від рутини і придумайте якусь незвичайну розвагу. Не бійтеся впасти в дитинство, вам це піде на користь.

Козоріг

Козерогам, як вважають астрологи, варто приділити час саморозвитку. Відмовтеся від бездумних вечірок і задумайтеся про те, чи задоволені ви своїм життям. Якщо відповідь буде негативною, починайте щось змінювати.

Водолій

14 серпня Водолії порадіють і насолодяться романтикою. Ви зустрінете людину, яка оточить вас турботою. Не бійтеся довіряти, прислухайтеся до свого серця.

Риби

Рибам варто приготуватися до фінального ривка. Ви починаєте опускати руки і не розумієте, що робити далі. Просто рухайтеся вперед і не зупиняйтеся, ви скоро все зрозумієте.

Вас також можуть зацікавити новини: