Скорпіони, як вважають астрологи, почнуть краще розбиратися в людях / ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 15 серпня. Діви можуть зануритися у спогади і зустріти людину зі свого минулого. А Терези забудуть про роботу і всіх справах, на них чекає райська насолода. Що чекає на інші знаки Зодіаку - розповість гороскоп на вівторок.

Овен

Овнам доведеться вирішувати чужі проблеми. Вас попросять про допомогу, відмовляти або вдавати, що ви нічого не помічаєте, не варто. Проявіть всю свою доброту, за це ви отримаєте щедру нагороду.

Телець

У вівторок Тельці познайомляться з цікавою людиною. Почніть із нею товаришувати, разом ви багато чого досягнете. Вам потрібна людина, якій можна довіряти.

Відео дня

Близнюки

15 серпня Близнюків сильно провчать, вам доведеться виправляти помилки минулого. Визнайте провину і не намагайтеся перекладати її на інших. Настав час збирати каміння.

Рак

Астрологи радять Ракам не ділитися своїми думками з оточуючими. Залиште їх при собі, а секрети повинні залишитися секретами. Хтось спробує вивудити у вас цінну інформацію, не ведіться на провокації.

Лев

У цей день Левам доведеться наполегливо працювати. На вас чекає неймовірний успіх, проте заради нього вам потрібно вичавити з себе максимум. Не бійтеся складнощів, все вийде.

Діва

Діви зустрінуться з привидами свого минулого. Спогади можуть виявитися неприємними, а тому постарайтеся не впадати у зневіру. Пам'ятайте, що попереду у вас радісне і дуже щасливе майбутнє.

Терези

На Терезів чекає райська насолода. Ви забудете про все погане і зможете повноцінно відпочити в приємній компанії. Не відмовляйтеся від цієї можливості, релакс вам просто необхідний.

Скорпіон

Скорпіони, як вважають астрологи, почнуть краще розбиратися в людях. Дар проникливості допоможе вам обчислити брехунів. Не бійтеся зривати маски, деякі люди цього заслуговують.

Стрілець

15 серпня Стрільцям доведеться задуматися про зміну сфери діяльності. Можливо, ви посваритеся з начальством або ж просто вирішите, що вам час рухатися далі. Не бійтеся ризикувати, удача любить сміливців.

Козоріг

Астрологи радять Козерогам не рубати з плеча. Вам доведеться зробити непростий вибір, від якого багато що залежить. Обміркуйте все декілька разів, не поспішайте з висновками.

Водолій

Водоліям можна розслабитися. Однак не поспішайте йти в "загул". Проведіть час вдома, прийміть ванну або послухайте музику - вам потрібно знайти спокій, а не пригоди.

Риби

У понеділок Риби ризикують усвідомити, що не всім мріям судилося здійнитися. Однак це не повинно вас засмучувати. Просто не втрачайте віру в диво, воно обов'язково прийде у ваше життя.

Вас також можуть зацікавити новини: