Гороскоп на п'ятницю / фото slovofraza.com

Сьогодніви раптом відчуєте укол ревнощів або будуть ревнувати вас – зірки гороскопу схиляють саме до цього.

Про це пише "1001 гороскоп".

Овен

Розслабившись, Овен ризикує пропустити удар, ставши жертвою шахраїв або заручником несприятливих обставин. Щоб цього не сталося, зірки гороскопу радять Овну ретельно стежити за всім, що відбувається навколо.

Відео дня

Читайте такожТягне як магнітом: знаки Зодіаку, які не можуть один без одного
Тілець

Сьогоднівідносини Тельця з оточуючими, на жаль, будуть далекі від ідеалу. Можливо, сам Телець буде налаштований безкомпромісно, провокуючи конфлікти навколо себе. А може бути, навколишні піділлють масла у вогонь, підганяючи Тельця, критикуючи або пліткуючи у нього за спиною. 

Близнюки

Сьогодніоточуючі можуть здивуватися тому, наскільки Близнюки мотивовані в будь-яких справах і сферах життя – від любові до роботи. Вони будуть налаштовані не просто на результат, а на результат найкращий.

Рак

Сьогодніорганізованість у Рака буде на висоті! Він не схильний сидіти, склавши руки: якщо чіткого завдання перед ним не поставлено, Рак Сьогодніпоставить її перед собою сам.

Лев

СьогодніДень Лева обіцяє бути сповнений спілкування: Лев буде притягувати до себе людей, як магніт.

Діва

Завтрашній день Діві варто присвятити поточним справам – це буде виходити найкраще.

Терези

СьогодніТерезам буде цікаво все навколо, зірки гороскопу наділяють їх активністю, емоційністю, творчою енергією і невгамовним цікавістю.

Скорпіон

СьогодніСкорпіон здатний досягти успіху в будь-яких областях, пов'язаних з діловою сферою життя. Його чекає удача і зростання в кар'єрі, роботі, бізнесі, грошах.

Стрілець

Сьогоднігороскоп Стрільця якнайкраще підходить для того, щоб відкрити нову сторінку свого життя, почавши реалізовувати якісь плани. Зірки кажуть, що це день успішних, багатообіцяючих починань. 

Козеріг

Завтра-відмінний день, коли всі справи будуть вдаватися Козерогу легко, без зайвого надриву. Козеріг буде перебувати в стані гармонії з собою і зі світом.

Водолій

Сьогоднізірки гороскопу радять Водолію бути обережніше з грошима: є ймовірність збитків і втрат. 

Риби

Сьогоднізірки гороскопу віщують Рибам подарунки долі. Швидше за все, приємні сюрпризи очікують їх у сфері бізнесу або фінансів, але можуть також торкнутися особисте життя.

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: