Гороскоп на 2 січня 2022: як всім знакам Зодіаку пережити цей небезпечний день. Фото: REUTERS

Гороскоп на 2 січня 2022 року, а це двадцять дев'ята місячна доба, радить всім знакам Зодіаку бути обережнішими і ретельно стежити за своїм настроєм.

Енергетика цієї місячної доби наповнена спокусами, вона часто провокує нещасні випадки. Тому піддаватися зневірі і спокусам ні в якому разі не можна: сьогодні не вдасться проскочити на умовне "червоне світло" – кара від Всесвіту буде швидкою і суворою.

Сьогодні потрібно:

Відео дня
  • гнати від себе похмурі і тужливі думки;
  • радіти життю;
  • радитися і проводити обговорення;
  • займатися оздоровленням;
  • відправлятися в ділові поїздки;
  • заводити корисні знайомства;
  • будувати плани.

Сьогодні не можна:

  • піддаватися спокусам;
  • думати про погане і жаліти себе;
  • сумувати;
  • просиджувати цілий день вдома.

Місяць убуває в знаку Козеріг: це підсилює в людині амбітність і самолюбство. А, значить, всі питання, що зачіпають емоційну сферу, краще відкласти: люди зараз не здатні бути об'єктивними і неупередженими.

Гороскоп на 2 січня 2022: Овен

Дуже складний в емоційному плані день. І допомоги з боку чекати не варто. А ось якщо покладатися тільки на себе – то день може пройти досить продуктивно.

Гороскоп на 2 січня 2022: Телець

У вас сьогодні активуються лідерські якості: ваш вплив на оточуючих буде сильним як ніколи. Цим варто скористатися.

Гороскоп на 2 січня 2022: Близнюки

Якщо відчуваєте, що вас щось дратує - краще випустити пару відразу, але потрохи. Не чекайте, поки у вас зірве дах - інакше ризикуєте зіпсувати собі початок року грандіозним скандалом.

Гороскоп на 2 січня 2022: Рак

Сьогодні на представників знаку чекає чимало нових вражень. Це буде відволікати від повсякденних справ – проте позитивний настрій вам гарантований!

Гороскоп на 2 січня 2022: Лев

Сьогодні Льву не можна поспішати: ризикуєте втратити якийсь відмінний шанс, про який потім станете шкодувати. Особливо це стосується новаторських ідей і нових проектів.

Гороскоп на 2 січня 2022: Діва

Діва сьогодні - природжений організатор. Якщо не виходить організувати оточуючих, то варто як мінімум зайнятися самоорганізацією: результати вас порадують.

Гороскоп на 2 січня 2022: Терези

Тримайтеся подалі від сварок, пліток і конфліктів. Ви сьогодні повинні бути нейтральнішими за Швейцарію. Представникам знака не вдасться сьогодні зайняти "правильну" сторону - при будь-якому виборі вони зазнають втрат.

Гороскоп на 2 січня 2022: Скорпіон

Зараз не час для прямолінійності: доведеться освоювати науку інтриг. Згадайте фільм "Початок" – і постарайтеся так само укорінити свою ідею в голову відповідного виконавця.

Гороскоп на 2 січня 2022: Стрілець

Вам може надійти сьогодні дуже приваблива пропозиція - але не поспішайте її приймати. Це той самий випадок, коли зважувати і відміряти варто не сім, а всі сімдесят разів.

Гороскоп на 2 січня 2022: Козеріг

Дуже продуктивний день: вдасться переробити купу справ. Ось тільки про відпочинок забувати не варто, інакше ризикуєте підірвати своє здоров'я або як мінімум розтратити весь трудовий ентузіазм на дрібниці.

Гороскоп на 2 січня 2022: Водолій

Відмінний день для нестандартних рішень: не бійтеся експериментувати сьогодні. Особливо актуальне це питання для людей творчих професій.

Гороскоп на 2 січня 2022: Риби

Не варто ображатися на чужі поради: ніхто не хоче вас образити. У той же час і прислухатися до цих порад необов'язково: зараз ви і самі здатні вирішити будь-яке завдання своїм розумом і своїми особистими силами.

Читайте також: