Астролог Влад Росс / Скріншот YouTube

До Нового року залишилося всього два тижні. Українці вже починають готуватися до цього свята. Розкажіть, який талісман варто придбати, щоб залучити в своє життя все тільки найкраще?

У зв'язку з тим, що Новий 2024 рік - це рік Зеленого Дерев'яного Дракона, я б радив обов'язково придбати якусь фігурку у вигляді господаря наступного року. Це може бути статуетка, магнітик на холодильник або ялинкова іграшка. Це і буде ваш талісман, який приверне у ваше життя любов, щастя, удачу і гроші.

Новорічна феєрія має на увазі найяскравіші кольори. Я правильно розумію, що в числі головних улюбленців Дракона - саме зелений колір?

Відео дня

Так, цілком вірно. Якщо ви хочете задобрити господаря року, то вибирайте одяг зеленого, смарагдового, блакитного, металевого, сріблястого кольорів. У таких же відтінках можете прикрасити квартиру і новорічний стіл.

При цьому будьте дуже обережні з червоним (колір Марса - планети війни), чорним і темно-синім кольорами. Їх Дракон взагалі не любить. Не "підкладіть свиню" собі.

Які страви обов'язково потрібно поставити на новорічний стіл, щоб Дракоша був сприятливо налаштований?

Чим більше перцю - тим краще. Віддавайте перевагу кавказькій або індійській кухні. Побільше екзотичних страв, м'яса, фруктів і овочів з острова Балі, наприклад. Дуже вітається шампанське, його бризки дуже порадують Дракона. Також я радив би зустрічати Новий 2024 рік з повітряними кульками, тому що таким є символ року.

А які страви він не любить?

В першу чергу, прісні страви. Також не потрібно ставити на стіл звичні салати - "Оселедець під шубою", "Олів'є", "Мімозу". Всі ці рибні вироби і консерви Дракон на дух не переносить. Сюди ж я додав би солоні огірки і жорсткий алкоголь.

Дракон любить м'ясо і гостроту, - астролог / фото ua.depositphotos.com

В Україні є традиція - загадувати бажання в ніч з 31 грудня на 1 січня. Зазвичай ми пишемо бажання на листочку, спалюємо його під бій курантів, кладемо попіл в келих з шампанським і випиваємо. Чи є ще якісь секрети, які допоможуть зробити так, щоб бажання вже точно здійснилося?

Найкраще це робити 10 лютого о 00:58 за київським часом. Саме з цього моменту почнеться справжній рік Дракона. Червоним чорнилом потрібно написати на папері своє бажання, кинути в стакан, вісім разів прокрутити це бажання у себе в голові, а ще краще - проговорити його, і випити зі склянки.

Але це обов'язково потрібно зробити саме вісім разів, тому що 8 - цифра наступного року. 

Назвіть, будь ласка, головних щасливчиків 2024 року.

Телець. Для них наступний рік пройде під знаком особистісного зростання, особливо в першій половині року посиляться амбіції. Люди, які мають владу, можуть досягати хороших успіхів. Відмінний настрій, оптимізм, непохитність їм забезпечені. У період з січня по травень у Тельців буде прям зоряний час. Будуть вдалими угоди для купівлі або продажу нерухомості. Навесні вони можуть просунутися по кар'єрних сходах і отримати підвищення зарплати. Головне - проявляти ініціативу. Однак восени їм краще не ризикувати, тому що удача може їх залишити.

Близнюки. Це буде найщасливіший знак Зодіаку в 2024 році. Наступний рік буде для них динамічним, різнобічним. Сатурн буде в їхньому будинку кар'єри, а це значить, що в першій половині року у них виникати важкі ситуації, але з червня все зміниться. Комбінація планет буде дуже крутою для них, з'являться нові можливості. Літній період подарує їм енергію, нові контакти, вирішення робочих питань, активність. Також вони можуть підвищити свою компетенцію в значущих ділових колах. Крім того, Близнюки можуть знайти нові джерела прибутку. Період з вересня і до кінця року краще присвятити реалізації довгострокових проектів. Можуть реалізовуватися найбільші плани.

Терези. Співпраця, гармонія в сімейних відносинах, грошові операції, оформлення іпотеки, інвестування в довгострокові проекти, пошук спонсорів для стартапів. Сприятливими будуть знайомства в діловій сфері. Символ року для Терезів - партнерство. Також їм пощастить в особистому житті. Терези можуть вступити в шлюб.

Водолій. Для Водоліїв 2024-й буде роком сімейного благополуччя, зміцнення відносин з близькими. Найсильніша планета знаходиться в їхньому знаку, а також показники Юпітера і Урана, обіцяють їм успішну покупку або продаж нерухомості, в тому числі за кордоном. Перші місяці року ідеальні для вирішення особистих питань, навесні будуть вдалими взаємодії і любовні пригоди, переговори, укладення угод, покупка автомобіля. З липня по жовтень потрібно приділити час відпочинку, дітям, гарний час для вагітності. Будьте уважні, тому що вам навіть може приснитися сексуальний партнер. Вдалими будуть і юридичні питання, але будьте уважні до дрібного шрифту, тому що часом ви дуже довірливі і можете стати жертвою шахраїв.

2024 рік буде найвдалішим для Близнюків, - астролог / фото ua.depositphotos.com

А для яких знаків Зодіаку рік Дракона буде найневдалішим?

Риби. У їхньому житті будуть відбуватися складні ситуації, особливо потрібно зміцнювати здоров'я. Також це буде період, пов'язаний з професійними складнощами. Рибам потрібно проявляти себе, удосконалювати власні навички. Сприятливими будуть заняття спортом, схуднення, зміцнення імунітету. А ось липень і серпень 2024-го можуть стати ідеальними для романтичних побачень і вигідного шлюбу. Восени у фінансовій сфері їм знадобитися нова стратегія, важливо, щоб вони не боялися приймати рішення. З жовтня їхні доходи можуть стрімко зростати. Головне - не брати кредитів, тому що вони можуть їх не віддати.

Скорпіон. З одного боку у Скорпіонів значно зростає мотивація, щоб приступити до нових проектів, але варто пам'ятати, що вороги не дрімають і можуть активізуватися, особливо таємні недоброзичливці. З травня по жовтень потрібно бути на чеку, тому що є ризики, пов'язані з фінансовими операціями і з військовими діями. Також Скорпіони можуть відчути різке погіршення здоров'я, тому я рекомендував би їм більш серйозно до цього поставитися і пройти чек-ап. 

Діва. У них буде важкий рік. Їм доведеться дуже багато працювати, але при цьому вони не будуть мати хороших просувань. Але з іншого боку їм може пощастити в інвестиціях, встановлення зв'язків з іноземними компаніями, переїздах. Але все це до травня, потім все значно погіршиться. Порада Дівам: з липня по вересень потрібно частіше проявляти індивідуальність і впевненість в собі, інакше може зірвати дах, ризикуєте втратити посаду. Осінь, хоч буде і складною, але потрібно розуміти, що занадто великих втрат не буде. Важливо в листопаді і грудні "не просісти" свій стан, інакше можна зробити велику фінансову помилку.

Стрілець. Не сильно хороший знак для Дракона і Стрілець. Початок року у них буде складний, болісний, до Червня можуть виникати складні ситуації. Друга половина року може пройти під знаком потенціалу, зустрічей, довгоочікуваної любові, шлюбного партнерства. У Стрільців навіть є шанс зустріти свою людину. У листопаді можливі вигідні угоди і великі покупки, які можуть порадувати на тривалий час. Наприклад, покупка нерухомості або автомобіля.

Найскладнішим 2024 рік буде для Діви, - астролог / фото ua.depositphotos.com

Яким знакам Зодіаку 2024 рік не обіцяє ніяких потрясінь, але і великого щастя теж?

Лев. Для Левів цей рік, з одного боку, не буде якимось суперкласним, але при цьому він буде досить насиченим. У січні можна очікувати складності з фінансами, можуть бути недостачі. Головне - не вплутуватися в сумнівні авантюри і не пускати всі гроші на вітер, як це зазвичай робить Лев. Потрібно проявляти обережність при укладанні угод. Зате позитивний транзит Венери в кінці січня і початку лютого подарує Левам хороші емоції щодо любові, щастя, сім'ї. Вони можуть вступити в шлюб, укласти вдалий договір. Тобто в плані довгострокової перспективи цей рік буде сприятливим для них. У квітні Леви можуть відправитися на відпочинок. До червня у них хороший період в плані просування по кар'єрних сходах. З серпня Леви можуть налагоджувати відносини з людьми, брати участь в колективних заходах, проектах. Нові ідеї можуть бути благотворними. Також вдалим буде перехід на нове місце роботи. Можете інвестувати в нерухомість.

Рак. Для Раків наступаючий рік буде часом відповідального вибору. Початок року і аж до травня - період зміцнення соціальних зв'язків, нових знайомств, поліпшення відносин з однодумцями, які можуть допомагати реалізовувати якісь задумки. У перший місяць нового року варто бути акуратним на дорогах, в подорожах, тому що є ризик ДТП. Також не варто купувати або продавати автомобіль, велосипед, скутер і так далі. Краще не ходити в цей час в гори. В середині року можуть бути розбіжності і сварки з батьками. Майте на увазі, що 2024 рік - несприятливий для вирішення питань, пов'язаних з нерухомістю, ремонтом житла, початком будівництва. Але липень буде хорошим для вас. Ви можете підвищити свій заробіток. Осінь сприятлива для саморозвитку. Раки будуть сповнені сил і енергії, але головне - не ігнорувати свої емоційні потреби. У грудні потрібно бути обережними у фінансових справах, не можна приймати необдумані рішення, тому що можна просто прірву. 

Овен. Для Овнів цей рік стане успішним у фінансовому плані. Навесні відкриються нові перспективи. Може бути приплив енергії. Але в період з травня по червень їх може покинути удача. З іншого боку липень і серпень може принести їм розвиток, особистісне зростання, поїздки на острови. У першій половині року потрібно бути особливо уважними до самопочуття. Перевантаження можуть привести до хвороб, різного роду травм. Друга половина року буде більш гармонійною в цьому плані. Овни можуть схуднути, зробити косметологічні процедури або навіть пластичні операції. Рік буде хорошим для нових знайомств, особливо липень. В кінці року Овни відчують дружню атмосферу, протекцію по роботі, налагодження відносин з новим начальством. Якщо хочете перейти на нову роботу, то це теж пройде вдало.  

Козоріг. Розкриття творчого потенціалу, народження дітей, зміна місця проживання. Всі позитивні показники зосереджені на сфері діяльності, дітей, любові. У 2024 році у Козерогів можуть народитися геніальні діти. Сприятливо заявляти про свої таланти, відвідувати культурні місця. Будь-які справи, що стосуються будівництва, ремонту або покупки нової нерухомості, увінчаються успіхом. А ось влітку можуть статися неприємні моменти у відносинах з друзями, можуть бути розставання, ДТП, нещасні випадки. У цей час краще скасувати поїздки за кордон. Початок року для Козерогів зосереджений для вирішенні сімейних питань, то починаючи з осені їм варто сконцентруватися на кар'єрі і розвитку професійних навичок. 2024 рік буде запускати бізнес-процеси. В кінці року приділіть час розширенню кругозору, отримання другої вищої освіти, вивчення іноземних мов.