Гороскоп на 25 грудня / фото ua.depositphotos.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 25 грудня. Так, зірки кажуть, що цей день буде досить насиченим. Що чекає саме на вас - читайте в матеріалі УНІАН.

Овен

Зірки пророкують їм відпочинок, рефлексію, підведення підсумків року, домашні справи і сімейні суперечки. Не варто транслювати негативну енергію. 

Телець

Тельці зможуть відправитися в нову пригоду. Це може бути як банальна поїздка в інший кінець міста, так і подорож за кордон.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам судилося провести 25 грудня в хорошій компанії. Можливо, до них додому прийдуть друзі, або вони вирішать відвідати когось із близьких. 

Рак

Ракам варто побоюватися провокацій. Їх можуть намагатися вивести з тебе в цей день, але важливо зберігати самовладання і не ставати жертвою маніпуляцій.

Лев

Леви будуть зайняті вирішенням робочих і любовних питань одночасно. Так, на роботі їм доведеться робити багато справ одночасно, складати звіти, графік, щось планувати, а в особистому житті потрібно буде вирішити непорозуміння зі своїм партнером. 

Діва

Дівам слід бути більш уважними. Особливо якщо це стосується підписання важливих документів, їзди за кермом, переказу коштів і так далі. 

Терези

Представникам цього знака Зодіаку їхні близькі повідомлять якусь дуже радісну новину. Можливо, вони захочуть приїхати в гості або порадують чимось іншим. 

Скорпіон

Скорпіонам день католицького Різдва обіцяє одні розчарування. Будь-яка робота

Стрілець

Представникам цього знака слід позбавити себе від важких роздумів про проблеми. Важливо хоча б в період свят залишити ці сумні думки позаду.

Козеріг

Козероги проведуть неділю спокійно, розслаблено, без потрясінь. Вони витратять весь день на побутові справи та інші святкові турботи. 

Водолій

Водоліям астрологи пророкують контакт з родичами. Вони можуть або поїхати до рідних, або зателефонувати з ними по відеозв'язку. 

Риби

Рибам не варто 25 грудня укладати якісь угоди, підписувати папери або кидатися гучними обіцянками.

Нагадаємо, з понеділка Росія почне бомбити Україну з новою силою.

Вас також можуть зацікавити новини: