Телець буде налаштований на боротьбу / vietucnews.net

Зірки радять не ходити навколо та біля питань, які вас турбують. Домагайтеся у всьому чіткості і конкретики. 

Овен

Овнів можуть чекати невдачі на роботі. Ваша життєва енергія зараз знижена, тому зірки радять вам не напружуватися понад міру, а краще взяти собі коротку відпустку. 

Читайте такожНазвано знаки Зодіаку, яким категорично не можна довіряти
Тілець

Телець буде налаштований на боротьбу. Не важливо, з ким боротися і за що – Телець готовий в будь-якій ситуації йти на принцип.

Відео дня

Близнюки

Близнюкам захочеться визначеності у всьому. Саме тому ви будете зі швидкістю світла приймати рішення, адже будь-які "провисання" будуть вас дратувати. 

Рак

Зірки гарантують визнання і успіх у будь-якій справі тільки тим Ракам, чиї рішення або вчинки будуть засновані на глибоких почуттях і переконаності у власній правоті.

Лев

 Зірки гороскопу попереджають, що своїми самовпевненими, зухвалими висловлюваннями Лев може сильно нашкодити собі, так що для нього ж самого краще в спірних питаннях тримати рот на замку.

Діва

Діва буде дошкуляти всю сім'ю своїми моралями. Пам'ятайте, що іноді краще промовчати, ніж висловити свою "цінну думку". 

Терези

Ви будете піддаватися критиці з усіх боків. Це стосуватиметься і роботи, і особистого життя. Головне - не турбуйтеся і не втрачайте віру в себе. 

Скорпіон

Ситуація зажадає від Скорпіона вирішувати свої фінансові питання. Особливо ті, які вже давно назріли і вимагають прийняття рішучих заходів. Пошуки нової роботи, додаткового джерела доходу, розмова з начальством про зарплату і т.д. – на будь-який подібний подвиг у Скорпіона вистачить рішучості і можливості довести справу до кінця.  

Стрілець

День може бути важким. Не виключено, що у вас з'явиться схильність до депресії. Проведіть час наодинці зі своїми думками, розберіться в почуттях. 

Козеріг

Козеріг буде схильний дратуватися через будь-яку дрібницю. Втім, непорозумінь навколо нього дійсно може бути чимало.

Водолій

Щоб день пройшов без ексцесів, Водолію просто необхідно проявляти гнучкість. Зірки не рекомендують вам лізти на рожен, навіть якщо ви відчуєте несправедливість. 

Риби

Нові люди, що увійшли у ваше життя, можуть стати джерелом багатьох неприємностей. Слідкуйте за прикметами – ваша внутрішня сутність відбивається на навколишньому світі. 

Вас також можуть зацікавити інші новини астрології: