Гороскоп на 9 січня 2022: кому із знаків Зодіаку пощастить з фінансами / Фото : ua.depositphotos.com

Гороскоп на 9 січня 2022 року радить усім знакам Зодіаку зайнятися очищенням – себе і навколишнього простору, причому як духовним, так і фізичним.

Сьогодні потрібно:

  • влаштувати собі розвантажувальний день;
  • сходити до лазні або просто прийняти ванну вдома;
  • зайнятися прибиранням і розбором будь-яких завалів;
  • будувати плани;
  • займатися фінансовими та організаційними питаннями;
  • починати нові справи;
  • радіти життю.

Сьогодні не можна:

Відео дня
  • проявляти будь-який вид агресії;
  • випускати з-під контролю емоції;
  • влаштовувати сварки;
  • переборщувати з фізичною роботою - в той же час активний відпочинок піде на користь.

Головна заборона дня - не проявляти агресію: в неділю Всесвітом управляє енергетика Сонця, а Місяць зараз росте в знаку Овен. Такий стан планет заважає людям тримати в узді свої емоції, при цьому будь-яка агресія зараз - особливо руйнівна і деструктивна.

Гороскоп на 9 січня 2022: Овен

Сьогодні Овен повинен стежити за своїм зовнішнім виглядом і поведінкою. Від цього залежить ставлення оточуючих, а від їхньої прихильності в свою чергу залежить, чи зможуть представники знака домогтися того, що задумали.

Гороскоп на 9 січня 2022: Телець

Неділю у Тельця навряд чи вийде провести занадто активно: від роботи будуть відволікати всякі дрібниці, а бойовий настрій – підточувати лінь. Ви збережете собі і нерви, і сили, якщо просто розслабитеся і відпочинете.

Гороскоп на 9 січня 2022: Близнюки

Близнюки сьогодні захочуть похвалитися. Або прочитати комусь лекцію, демонструючи свій розум і багатющий досвід (теж свого роду хвастощі). Ось тільки робити це потрібно делікатно – щоб і свої амбіції задовольнити, і чужий гонор не поранити.

Гороскоп на 9 січня 2022: Рак

Найкраще у Рака сьогодні буде виходити впорядкування - речей, думок, справ. Цим і варто зайнятися. Організуйте простір навколо себе - і це принесе свої плоди, в тому числі фінансові, і дуже скоро.

Гороскоп на 9 січня 2022: Лев

Читайте такожНазвано найагресивніших чоловіків за знаком ЗодіакуРизикувати Льву варто було напередодні, в суботу, а ось сьогодні представники знака повинні бути вкрай обережними: не довіряйте чуткам, чужим радам і рекламі. Навіть власна інтуїція може сьогодні підвести. Тому в справах рухайтеся, як по гладкому льоду - повільно, неквапливо і промацуючи кожен наступний крок.

Гороскоп на 9 січня 2022: Діва

Сьогодні Діві не варто проявляти ініціативу. День взагалі не для гучних заяв або одіозних вчинків – краще тихенько відсидітися в сторонці.

Гороскоп на 9 січня 2022: Терези

Сьогодні Терезам варто частіше посміхатися, а ось відмовлятися від чужих пропозицій – не варто зовсім. Будьте дружелюбнішим і більш м'яким із оточуючими, і їхня вдячність вас вразить. Ось побачите: така тактика принесе багаті і щедрі плоди.

Гороскоп на 9 січня 2022: Скорпіон

Найкраще у Скорпіона сьогодні будуть виходити організаційні справи: впорядкувати плани, розпланувати і розкласти по поличках справи, прибратися на столі або в оселі. Такі справи можуть на перший погляд здатися рутинними і трохи нудними, але, переробивши їх сьогодні, Скорпіон значно полегшить собі життя в майбутньому.

Гороскоп на 9 січня 2022: Стрілець

Гарний час, щоб ділитися своїми планами з союзниками, залучаючи їх на свою сторону. Також можна вирушати за покупками: поторгувавшись, ви зможете значно знизити ціну на вподобану річ.

Гороскоп на 9 січня 2022: Козеріг

Сьогодні Козерогу протипоказано ігнорувати чужі поради: поганого йому в цю місячну добу не порекомендують, а сам він не завжди буває правий. Не бійтеся користуватися чужим розумом для досягнення своїх цілей.

Гороскоп на 9 січня 2022: Водолій

Свої думки варто тримати при собі: або вкрадуть ідею, або все перебрешуть і зроблять крайнім. Тому, як би сильно не хотілося Водолія сьогодні похвалитися своєю креативністю - краще свою геніальність особливо не демонструвати.

Гороскоп на 9 січня 2022: Риби

Не намагайтеся бути новатором і плисти проти течії. Краще візьміть стару ідею, а заощаджений час витратьте на вдумливе і копітке виконання. Це буде надійніше, ніж шукати й обкатувати нові способи.

Читайте також: